Pages

Thursday, August 8, 2013

Eile läksime Meelisega Tallinnasse, et seal shopata. Kahjuks see ebaõnnestus täielikult kuna ma ei leidnud endale mitte midagi :( Kuna me juba Tallinnas olime ja suht masendus tuli peale siis mõtlesime minna kinno. Vaatasime seal Grown ups 2, see film oli ülinaljakas ja pärast kino oli ikka mega parem olla :)

Panen siia pilte viimastest päevadest, yo :)
MINU AVON GIVEAWAYS SAATE OSALEDA SIIN!

7 comments:

  1. Siin pole tõesti kuskil shopata. :D Ise ka aeg ajalt mõtlen, et teeks mingi shopingutiiru ja iga kord tulen tühjade kätega koju. No kuidagi nii mõttetu jama kaup igal pool. Sellist efekti küll miski ei tekita, et vot selle nüüd pean endale saama. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tavalikselt kui Tallinnasse olen läinud, siis midagi ikka olen leidnud, sest seal ju räigelt rohkem poode kui Pärnus :D Seekord oli küll nii, et mitte kui midagi ei leidnud, pea terve Tallinna käisin läbi, jõhker ikka, eestis ei leidu mulle riideid :D

      Delete
  2. Täpselt sama mure! Olen nädala jooksul kõik poed MITU korda läbi kamminud, täiesti masendav, mitte midagi ei leia! Vahepeal mõtlesin, et olen ise kaotanud igasuguse stiilitaju ja ostlemisvõime, sest pole ometi võimalik, et ma väljun poest tühjade kätega! Kuidagi kergem hakkas, et ma pole ainus, keda selline olukord painab. Kui nüüd järgi mõelda, siis pole tõesti poodides midagi normaalset müügiks - ma olen välja kasvanud sellest faasist, kus olen nõus mingeid suvalisi kaltse kokku ostma ja ainsad tõeliselt ilusad esemed on natuke liiga soolase hinnaga juba... Ja muidugi on mul mingi kiiks, et mul tekib mõtetes mingi ideaalne ese, mida tahaksin leida, tegumood ja värv ja kõik selline ja siis ma otsin seda oma fantaasia leiutist, mida ilmselt ei eksisteerigi :D (ehk siis miks mulle meeldib nt Asoses šopata - saab kõike värvi, suuruse ja hinna järgi lihtsalt sorteerida, ainult et kauba saabumist peab nii kaua ootama).
    1st world problems ühesõnaga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, mul sinuga sama kiiks:-D aga jah tõesti kuskilt ei leia viimaselajal midagi, vähemalt ei ole ma ainus kes nii arvab :-)

      Delete
  3. sa näed natuke nina dobrev'i moodi välja, väga ilus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, see on küll suur kompliment, aitäh :-)

      Delete
  4. Esimesel pildil on keskele selline omapärane ja lahe kuju tekkinud ;)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign