Pages

Friday, January 31, 2014

Outwear

Sain eile kaks pakki, ühe sheinside'lt ja teise chicnovalt, niiet outfit postitused tulemas. Täna näitan sheinside'st saadud jopet. Ma olen selle jopega nii rahul, see on veidi rohkem pruuni värvi kui pildil on, seal on pigem hele beez, aga mulle meeldib :-) See jope ei ole just kõige soojem ja sinna alla tuleks panna mõni paksem kampsun, et praeguse ilmaga sellega käia saaks, aga ega praegu on ikka väga külmad ilmad ka...
Juba kolmapäeval õhtul sõidan Londonisse, ma olen niiii elevil ja veidi põen ka, sest mu õde ei ole meiega koos ja peame seal koos sõbraga tihti üksi ringi trippima, juba eelmine kord ma ei saanud sealsetest metroosüsteemidest aru :D Igatahes tuleb üli cool tripp ja jagan seda teiega niiipalju kui võimalik. Kindlasti teen ka oma esimese vlogi :)

coat- sheinside     /  beanie- o'neil   /  leggings-h&m  /  boots-vans

8 comments:

  1. Üli ilusad pildid! Ja lahedat reisi, jään vlogi ootama! :)

    www.blogicarmen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Milleks sall, kui kurk ikka paljas on? Külm vaadata. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sall katab kurgu ilusti ära, vb pildil ei ole aru saada, aga mul on väga soe, aitäh muretsemast ;)

      Delete
  3. 6.pilt on kuidagi nii mõnus ja nendest piltidest mu lemmik, kuid sul on kõik pildid väga väga kenad. Ja see naeratusega (4.pilt) on väga loomulik. Ootan ka su vlogi väga. Neid on nii mõnus vaadata ja loodan, et see esimene ei jää viimaseks :)
    Lõbusat reisi sulle ! :)

    gerlinaaris.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. suured tänud sulle! :) Kindlasti ei jää see viimaseks :)

      Delete
  4. Tsau, tahtsin küsida sheinside'st tellimise kohta. Kas sul on tulnud sealt tellides maksta näiteks tolli eest ka?mul töökaaslane ütles, et äkki tuleb tolli maksta. tahaks väga tellida sealt, aga kui peab veel peale maksma, siis nagu väga ei tahaks tellida.

    ReplyDelete
  5. Tsau, tahtsin küsida sheinside'st tellimise kohta. Kas sul on tulnud sealt tellides maksta näiteks tolli eest ka?mul töökaaslane ütles, et äkki tuleb tolli maksta. tahaks väga tellida sealt, aga kui peab veel peale maksma, siis nagu väga ei tahaks tellida.

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign