Pages

Sunday, January 26, 2014

weekend

See nädalavahetus veetsime Meelisega Tallinnas. Reedel peale kooli sõitsime Janariga Tallinna ja läksime JJ-street stuudiosse trenne võtma. Läksime breiki, poppingusse ja hip-hop'i. Stuudio ise näeb välja lihtsalt üli cool ja trennides osaleda oli ikka mega mõnus. Mul on kahju, et mul ei olnud seal aega pildistada aga teinekord teen kindlasti palju pilte ja näitan kui cool koht see on. 
Laupäeval läksime Meelisega rulavõistlustele kus esimesed 8said pääsme osaleda simple sessionil. Kahjuks Meelisega juhtus soojenduse ajal õnnetus, päris korralik...kukkus peaga vastu betooni ja seega läks ka võistlus päris halvasti(ta hull võistles ikkagi) ja pärast võistlust läksime mustamäe emosse kus passisime päris mitu tundi. Õnneks on kõik okei ja tal peab lihtsalt veidi silma peal hoidma ja vahel öösel ülesse äratama. Kristjanil läks väga hästi ja sai viienda koha niiet näeme teda sessionil võistlemas, yey.
Pühapäeval käisime Meelisega kinos ja vaatasime mega head filmi, soovitan soojalt- Walter Mitty salajane elu.
Veel sain täna teada, et võitsime Blistex musi konkursil lohutusauhinnaks blistex tooteid, niiet aitäh kõigile kes meile hääle andsid :)
PS: Vabandan väga, et giveaway võitjat pole teatanud, aga lihtalt elutempo on praegu väga kiire, homme teatan õnneliku võitja ;)

2 comments:

  1. Mulle tavaliselt beebiroosa ei meeldi, eriti väliriiete puhul, aga vauu, see jope on super armas ja sobib sulle hästi :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign