Pages

Thursday, July 14, 2016

Viljandi Bash 16

Vahepeal on nii crazylt kiire aeg olnud. Olen teinud palju pilte ja hakkan neid vaikselt nüüd siin näitama. Alustan Viljandi bashiga :)

Nädalavahetusel sõitsime Meelisega Viljandi bashile ja iga aastaselt on olnud mega tore. Mõnus seltskond, ilus viljandi, skeit ja crazyd peod. Seekord osales rulas 48 võistlejat. Kui Pärnust sõitma hakkasime rääkisime Meelisega, et oleks täiega lahe kui saaks finaali. Teeks ikka kõik oma trikid ära mis plaanis ja põhiline, et ise rahule jääks, sest konkurents on kõva ja mingit poodiumi kohta ei hakanud lootmagi. Peaasi, et ikka fun oleks nagu alati. 
Kui esimene päev võistlus peale hakkas elasin ikka korralikult Meelisele kaasa, nii tegid ka kõik toredad sõbrad ja publik ja tal läks super hästi. Olin ta üle nii õnnelik. Järgmisel päeval kahjuks vihma sadas ja rula finaal jäi ära. Tulemused võeti eelmise päeva kvalifikatsioonide järgi ja Meelis võitiski Bashi ära. Nagu whatttt?! Enam rohkem õnnelikum ei saanudki olla. Nädalavahetus kujunes lihtsalt suurepäraseks! :) 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign