Pages

Monday, January 8, 2018

Outfit

Üle pika aja oli õues mega mõnus päikseline ilm. Ütlesin kohe hommikul Meelisele, et davaj, täna lähme pildistama. Me pole üldse kaua aega koos pildistamas käinud ja oli väga tore seda jälle teha. Otsisin kapist ühe mõnusa kampsuni, panin teksad jalga ja läksimegi outfit pilte tegema :) Jalutades mõtlesime, et võiks nädalavahetusel minna kuskile lumelauaga sõitma. Kuhu te soovitaksite minna? Meelisel on varustus olemas aga ilmselt mul oleks vaja laenutada. Niiet on teil soovitusi kus on tuus sõita? Ja kas eestis üldse kuskil praegu sõita saab? Keegi teab? :D Ilmselt hakkan seda asja kohe ka ise uurima aga soovitused alati teretulnud. 

Sweater- romwe(click)  / Bikini top- romwe(click)  /  Jeans- Sinsay  /  Shoes- H&M  /  Glasses- H&M

4 comments:

  1. Sul niii ilus soeng!! Sobib nii hästi sulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh sulle! :) Enam ei kujutaks ennast tumedana ettegi :D

      Delete
  2. Üks selline totter küsimus vist aga kuidas sul talvise ilmaga pahkluudel külm ei hakka? Ma mõtlen, et just see osa mis pükste ja saapasääre vahelt paljaks jääb. Mulle tohutult meeldivad sellise pikkusega püksid: https://newmood.ee/p/marella-sport/naiste teksad/RAZZI31811384003?ap=1%2C48%2C49%2C60 aga just külmemal ajal pean kandma pikki saapaid, sest jalad muidu külmetavad kohe ☹ aga samas ei kujua ette et seliste teksade juurde nt paksud sukkpüksid või põlvikud sobiksid, mis samas sooja hoiaksid. Või on vaja lihtsalt külm aeg hambad ristis üle elada?

    ReplyDelete
  3. Ma ei soovitaks väga jah nii külmaga käia. Kui ma pildistamas käin siis vahel tõesti jäävad pahkluud paljaks aga see vaid pildistamise ajal. Kui kuskile välja lähen panen siiski pikad sokid või pikemad saapad. Aga on igasuguseid lahedate mustritega kõrgeid sokke, mis jäävad väga coolid kui need sealt vahelt välja paistavad :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign