Pages

Monday, March 25, 2013

micro rings hair

Kuna mitmed on soovinud postitust pikendustest, siis mõtlesin selle lõpuks ära teha :)
Mul on nüüd peas olnud 3kuud micro rings pikendused. Need paigaldas mulle mu õde, kes on läbinud vastava koolituse. Külge pani ta neid päris mitu tundi( u. 5h), aga seda kindlasti ka sellepärast, et ma olin teine inimene kellele ta neid paigaldas ja kogemust vähe :) Aga üldiselt nende paigaldamine ongi pikk töö. Pikendusi võib sirgendada, koolutada, föönitada, värvida jne, sest need on päris juuksed :)

ilma pikendusteta ja pikendustega 

vasakul pool on pikenduse salk(ots on tehtud kerantiinist) ja paremal pool on salk kuhu kulge on pandud micro rõngas. Parempoolne on vana ja juustest välja kukkunud, muidu on see rõngas ühtlaselt pruuni värvi, et  jääks mu juustes märkamatuks.

kuna mul on endal väga raske pilti nendest kinnitustest teha, siis ma lisan siia pildi mis ma netist otsisin.

Pikendused meeldivad mulle väga, sest mulle on koguaeg meeldinud pikad juuksed. Aga kuna mu juuksed väga ei taha kasvada, siis on pikendused hea lahendus :D 
Paljud on küsinud, kas neid on ebamugav pesta jne aga ei ole, nendega harjub nii kähku ära ja pesed juukseid nagu ikka, lihtsalt ei tohiks juukseid pea-alaspidi pesta.
Magama minnes peavad juuksed olema kinni ja ma arvan et kui need kinni ei oleks siis oleks päris ebamugav magada, sest juuksed oleks siis ju igalpool :D

Ma juttu väga pikaks ei aja aga kui kellegil on veel küsimusi, siis küsige! :)

Mainiks veel ära, et homme õhtul kell 20.30 on tv3 pealt suletud uste taga, kus näitleme mina, mu tädi, tädi tütar ja paljud teised tuttavad :) PS: see ei ole meiega päriselt juhtunud, me näitleme!

5 comments:

  1. Kui palju sellised pikendused maksavad umbes?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagu mu õde mainis allpool, siis tema teeb 100euriga pea. Aga üldiselt sõltub kohast kust pikendused ostad jne :)

      Delete
  2. Ma lisaks:
    Tavaliselt paigaldus max 3 tundi.
    Pikenduste hooldamiseks tuleb kasutada spetsiaalset shampooni, palsamit ja muid vahendeid, et nende eluiga pikendada.
    Pikendusi tuleb t6sta umbes iga 3 n2dala j2rel. Aga see oleneb enda juukse kasvust ja olemusest. Ja sellest kui h2sti sa ise suudad nendega ringi k2ia!
    :) :) :)

    ReplyDelete
  3. Salke l2heb kokku 100-150 soovitavalt 0.5g. ja juuste hind s6ltub sellest kus sa need tellid ja kui pikad.
    Kui 6ieti m2letan siis Teele juuksed on 52cm, kui eksin paranda mind!???
    Minul t88 hind 100€ pea!

    ReplyDelete
  4. hi, you have a really nice blog also, i'm following you now! i like your style and your pics are cool! and that cooperation sounds good, i'd like to do that. i will send you some e-mail soon:)here is my e-mai: ssanni94@hotmail.com

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign