Pages

Tuesday, March 5, 2013

Teen täna natukene teistsuguse postituse. Tegin paar väikest ostu ja mõtlesin neist kirjutada :)

Mõtlesin, et igapäevaselt koolis käies jne, ei kanna ma enam jumekat ja asendasin selle BB kreemiga, lihtsam peale kanda ja hoiab näonaha rohkem korras :). Olen varem proovinud ka maybelline BBkreemi ja nüüd tellisin avonist, avoni oma on natukene sädelev, aga annabki näole veidi sära juurde :) Jumekast ma päris ei loobu, kuskile välja lähen siis kasutan kindlasti jumestuskreemi, sest BB kreem kõiki niiöelda ''vigu'' näost ei kaota :D

Ostsin endale Puhta Looduse palsami takjaga. Ma olen kuulnud, et takjas paneb juuksed kasvama. Peamine põhjus miks ma selle ostsin, oli see, et sellel palsamil on kuumakaitse. Ehk see palsam peaks kaitsema juukseid föönitamisel ja sirgendamisel kuumast tekitatud kahjustuste eest ja parandab ka kammitavust. Kuna mul on pikendused, siis mul tulevad aeg-ajalt juustesse pusad, mida on raske välja kammida. Loodan, et selle palsami abil on see lihtsam :) Lisaks palsam peaks lisama ka kohevust, niiet see peaks tegema kõike mis mul vaja on :D Pole veel seda proovinud, aga hakkan nüüd katsetama ja eks paistab kas see toimib ka nii nagu nad väidavad :)

Kuidas selline postitus meeldis? :)

aa ja ma lihtsalt pean mainima, et Londonis on praegu +15kraadi sooja. Ma lihtsalt vajan sinna minekut juba! :D

5 comments:

  1. Võiksid teha postituse oma pikendustest, lisad pildid ilma pikendusteta jne, ma ei tea kas sa oled juba sellise postituse teinud, aga see oleks väga huvitav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laupäeval õega hooldame pikendusi ja siis võin teha postituse pikendustest ja üldse natukene neist rääkida :)
      Aga aitäh sulle selle idee eest! :)

      Delete
  2. Kui sa selle palsami ära proovid, siis kirjuta palun siia ka, et kuidas see toimis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teeme nii :)
      Nüüd ma kasutasin seda esimest korda ja tundus algul selline, et peab kuidagi palju pähe panema, nagu ei imbuks sisse vms, aga mulle vist ainult tundus nii, sest kui juuksed ära kuivasid olid nad mõnusalt pehmed :) Ei tea küll praegu kuidas pikemalt kasutades on, aga eks annan ka sellest teada :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign