Pages

Wednesday, June 12, 2013

Mul on blogimiseks nii vähe aega kuna ma käin tööl ja olen seal hommikust õhtuni, siis väga pilte ei tee ja pole midagi blogida, kui on mul vabad päevad siis kindlasti teen postitusi ja üritan postitada üle päeva vähemalt. Aga mis teha, uue objektiivi jaoks on raha vaja :)
Vahepeal olen jõudnud peale tööd veel välja minna ja mõned pildid teha, lisan need praegu siia :)
Juba laupäeval on Meelise lõpetamine siis tuleb õde londonist koju, panen pikendused tagasi ja kohe ka sugulase sünipäev jaa teen ka lubatud ehete giveaway niiet mul on teiega palju jagada :)

4 comments:

  1. Mida Sa oma juustega teed, et need nii ilusad ja terved on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. issand, aitäh, see oli nii hea kompliment praegu :) mul olid mitu aastat katkised ja koledad juuksed, ikka väga koledad,kartsin juuksurisse minna kuna teadsin, et lõikavad mu juuksed väga maha, lõpuks siiski otsustasin minna kuna juuksed olid nii katki ja koledad ja plaanisin panna pikendused, et siis ei tunne ennast lühikeste juustga halvasti. Ma lõikasin juuksed maha, mingi 5cm oli üle õlgade pikkus lõigatuna, juuksed olid terved ja ilusad, panin pikendused, need olid mul 4kuud ja siis võtsin pikendused maha, et juuksed saaksid puhata. Selle ajaga olid mul juba juuksed veidi pikemaks kasvanud aga juukseotsi olin ma sirgendamisega kahjustanud, nii ma läksin juuksurisse ja lasin hästi vähe katkiseid otsi maha võtta, umbes mingi 1vcm või vähemgi ja nüüd on juuksed kiiremini kasvanud ja palju ilusamad kui varem. Panen nüüd jälle pikendused tagasi ja nii ma loodan, et juuksed kasvavad mul lõpuks nii pikaks nagu ma unistanud olen :D Muidugi on mul praegu ka ikkagi otsad veidi katki ja pean veel enne neid veidi lõikama kui panen pikendused, aga lõikamine aitab, ausalt :)
      Veel üks asi mis kindlasti vägapalju on aidanud on carnier goodbye damage juukseseerum, see tõesti teeb juuksed väga pehmeks ja otsad näevad palju tervemad välja, ma soovitan seda kindlasti kasutada.

      Delete
    2. Eelmise aasta oktoobris tegin sellise lolli triki ära, et blondeerisin juukseotsi. Tahtsin midagi helepunase ombre sarnast omale tekitada, aga tulemuseks oli see, et juukse(otsa)d olid reaalselt surnud. Lõpuks võtsin kätte ja lõikasin endal korralikud 7 sentimeetrit juukseid maha. Nüüd üritan seda kahjustust vaikselt välja kasvatada ja iga kahe kuu tagant mõned sentimeetrid vähemaks lõigata. Tahaks ka väga-väga omale seda ideaalset juuksepikkust, aga näed, omad vitsad peksavad...:D

      Aga aitäh soovituse eest, proovin seerumi kindlasti ise järgi, sest Su blogi on juba teine, kus seda kiidetakse. :)

      Päikest!

      Delete
    3. Mõtlesin ka omale ombre look'i teha aga siiski ma seda õnneks ei teinud selle põhjuse pärast, et blondeerimine kahjustab nii hullult juukseid. Aga jaa ega juuste kasvamine võtabki jubekaua aega, et saada need ideaalses pikkuses juuksed, kannatust peab olema ja julgust otsi lõigata :)
      Aga kindlasti proovi, kõige parem on see koos nende shampooni ja palsamiga aga seerum üksi on ka väga hea :)

      Päikest sullegi! :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign