Pages

Monday, July 1, 2013

cruiser

Mu tellitud cruiser tuli laupäeval kohale :) Ma olin seepäev tööl ja kui koju jõudsin tahtsin kohe sõitma minna, kuid kahjuks just siis pidi ju vihma sadama :S Kohe kui vihm oli läbi läksime koos Meelise ja Saskiaga välja sõitma, aga me sõitime nii vähe aega, sest suhteliselt märg oli ja ma ei tahtnud kohe oma cruiserit ära rikkuda. Täna peale tööd läksime Meelisega sõitma ja parki. See cruiser on ikka mega mõnus asi ja näeb nii hea välja ka :)

Arvatavasti kaob ikkagi see follojate süsteem ära niiet followige mind bloglovinis :)

13 comments:

  1. ohhhh cruiser! olen nii kaua otsinud mingit head ja vinge välimusega cruiserit ja pole leidnud veel. :( kust ostsid ja palju maksis ja kaua tuli, kui tohib küsida? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tellisin selle amazon.co.uk'st. See tuli mulle mingi 9päevaga ära, niiet väga kiiresti :) praegu on seal soodushinnad ja seal päris mitu ägedat cruiserit. Minuoma maksis naelades 40.45, see on siis eurodes mingi 47euri ja postikulu oli umbes 6euri, niiet kokku läks 53eurot :) See ei ole tegelikult cruiseri kohta kallis, eestis kõik mis leidnud olen on mingi u100euri.
      aga vaata, ehk leiad ka siit http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=cruiser&sprefix=cruis%2Caps&rh=i%3Aaps%2Ck%3Acruiser

      Delete
    2. appi appi tuhat tänu! :D on palju parem sellega sõita kui rulaga onju? :D või mis erinevus on üldse sõitmisel sellega ja tavalise rulaga? rulaga olen sõitnud, aga cruiserit olen tahtnud, kuigi pole sõitnud kunagi sellega :s

      Delete
    3. ptv :) Sellega on ikka palju lihtsam sõita kui rulaga. Näiteks rulaga jääb sul mingine väikene kivi rattale ette ja juba kukud, cruiseril on palju suuremad rattad ja sa lihtsalt sõidad kivist ilma mingi probleemita üle :D Sellega on võimalik sõita palju halvematel teedel kui rulaga ja sellega saab kiiremini sõita. Veel teeb see palju pehmemat ja mõnusamat häält sõites kui rula, mis on minujaoks suuur pluss :D Tüdrukutel on cruiseriga ikka palju mõnusam sõita, sellega ei saa küll hulle trikke teha, aga ma arvan, et sa ei ole ka mingi trikitaja vaid pikem niisama sõitja ja seda on cruiseriga väga mõnus teha :)

      Delete
  2. Kas postikulu on 6 euri? :) tahaks ka sealt tellida aja siis tahaks teada kui palju postikulu on? Ja kas see tuleb otse koju? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. umbes 6-7euri, ma täpselt ei mäleta. Mul tuli lähimasse postkontorisse :)

      Delete
  3. Cruiser ja see pluus on lihtsalt mega vinged!

    ReplyDelete
  4. Tahaksin samasugust naq sul ja leidsin selle amazonist :D aga seal on mingi punaste ratasetega ka ja mulle see ei meeldi nad naq ühe kuulutuse all vnii kas sealt tuleb see roosade ratastega v mulle võib tulla punastega v kuidas saaks roosade ratasetega seda kas peab kuhugi kirjutama ?
    http://www.amazon.co.uk/Osprey-Tiki-Mini-Cruiser-Multicoloured/dp/B009FUN7LA/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1428247001&sr=8-7&keywords=cruiser

    ReplyDelete
  5. Et naq esimene pilt on punaste ratastega mis on natuke koledam ja Teine pilt on see mis sul ja lic perf ja mdea kas tulen punaste ratasetga v tuleb roosade ratastega kui telliksin kuidas sinul oli?

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign