Pages

Friday, August 23, 2013

MakeUpStore dry shampoo

Kui ma oma MUS goodie bag'i avasin ja nägin seal kuivšampooni olin ma väga rõõmus. Olen alati tahtnud sellist asja proovida, sest kuidas saab üks mingine sprei su juuksed puhtaks teha? Nüüd kui käisin maal oli ideaalne hetk seda kasutada. Tavaliselt pesen ma juukseid üle päeva kuid siis jätsin ma vahele kaks päeva ja kasutasin hoopis dry shampoo'd . Kui ma seda pähe lasin siis esimese asjana tundsin ma väga tugevat lõhna, tunne oli selline nagu laseksin endale hullult lakki pähe. Lõhn on muidu hea, aga see on nii tugev ja vänge, et pead akna kindlasti lahti tegema kui seda kasutama hakkad. Kuna mul on tumedad juuksed siis jättis see juustele õrna heleda kihi peale aga see kadus kohe kui juuksed läbi kammisin. Kas see tegi siis ka juuksed puhtaks? Ütleme nii, et juuksed nägid küll puhtamad välja aga kuidagi ebameeldiv tunne oli ikka ja katsudes olid juuksed ikka veidi rasvased. Küll aga on seda väga hea kasutada kui tahad juustele volüümi lisada, juuksed lähevad tõesti kohevamaks peale selle kasutamist ja lisaks peaks see ka aitama säilitada juuste värvi. Tegelikult lootsin ma sellest tootest veidi rohkem aga kasutan ma seda kindlasti kui lähen kuskile reisile või matkama, sest sellega saab nii kiiresti juuksed enam-vähem puhtaks ja ilusti ära sättida. 
Kas teie olete kasutanud kuivšampoone? Milliseid ja kuidas toimisid? Oleks väga huvitav teada saada :)

Toote hind: 17€

7 comments:

  1. Olen kasutanud ja hoopis syoss'i oma, mis on mitu kord odavam (5 euro kanti jääb) ja teeb oma töö väga hästi ära, ühesõnaga rahul:) ja kasutan suhteliselt tihiti, sest juuksed muutuvad kiirelt rasuseks ja ei jõua neid ka igapäev pesta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. täitsa usun, et on ka odavamaid mis teevad töö korralikult ära. Kuivshampoon on tõesti sellepärast hea, et siis ei pea igapäev juukseid pesema millega säästad juuste värvi kui ka seda, et juuksed ei muutuks liialt kuivaks + säästad ikka korralikult aega :D

      Delete
  2. Ise kasutan GirlzOnly kuivšampooni ning olen rahul. Vahest tõesti ei jõua juukseid pesta, siis on hea seda kasutada. See ei ole ka õnneks vänge lõhnaga ning töötab hästi. Ma tavaliselt masseerin ka näppudega ennem, kui kammiga läbi tõmban. Ühtlustub paremini. Kuid siiski, kuivšampoon ei ole sama, mis puhtad juuksed, seega sama päeva õhtul pesen juukseid.

    ReplyDelete
  3. Mul on hetkel kasutuses Batiste kuivšampoon brünettidele ning meeldib see, et ei jäta seda heledat kihti juustele ning peale selle kasutamist näevad juuksed välja põhimõtteliselt nagu pärast pesu ja hind on umbes 5 eurot. :)

    http://mskiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kuivšampoon on eesti keeles see sõna. "sh" - see pole eesti keeles korrektne ning kasutatakse "š".
    Olen kasutanud Syoss, Batiste ja Girlz Only..parim Batiste.

    ReplyDelete
  5. Olen kasutanud Syossi oma,eriti ei meeldi,kuna mul on erkpunased juuksed ja see teeb juuksed tuhmiks,ka kammimisega puru välja ei tule.Lisaks jäävad juuksed kuidagi jahuseks ja šampooni mõju kaob kuskil 3-4 h ära.Kurb.

    ReplyDelete
  6. Olen kasutanud oriflame'i oma. Tulemusega väga rahule ei jäänud, juuksed tunduvad kaugemalt vaadades küll puhtad, aga kui lähedalt vaadata siis on on ikkagi mustad, iseendal ka kuidagi must olla.

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign