Pages

Saturday, September 21, 2013

hair

 MakeUpStore giveaway võitjaks osutus Egne Alit. Palju õnne!:)
Nagu te kõik teate, siis mul on juba väga pikka aega olnud micro rings juuksepikendused. Mõtlesin, et tellin nüüd endale hoopis päris juustest clip-in pikendused. Pikendused on täpselt samasugused ainult kinnitamisviis on teine. Mulle väga meeldivad micro rings pikedused kuna need on koguaeg peas ja näevad väga loomulikud välja. Harjud nendega nii ära, et sul tekib tunne nagu sul ei olekski pikendusi. Miks ma aga nüüd valin clip-in pikendused? sest ma tahaksin väga hooldada rohkem just enda juukseid. Regulaarselt käia juuksuris ja kasutada korralike hooldusvahendeid. Clip-in juuksed saan ma ära võtta millal tahan ja minna juuksurisse neid lõikama, samamoodi kulub mul siis palju vähem hooldusvahendeid :D Micro rings pikendusi aga nii tihti ära ei saa võtta kuna nende paigaldamine on väga suur mitme tunnine ja väsitav töö, mida sa pead laskma juuksuril teha. Clip-in miinus on muidugi see, et pead neid igal hommikul pähe panema ja õhtul ära võtma. Micro ringsidega seda probleemi ei ole. Põhimõtteliselt meeldivad mulle mõlemad pikendused, aga kuna ma ei ole ise veel clip-in'e proovinud, siis mõtlesin vahelduseks endale need tellida:)
Millised pikendused teie arust on kõige paremad?

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Minul rikkusid micro-loopid enda juukseid, eriti ära võtmisel oli näha, et palju enda juukseid oli ka ära tulnud, clip-inid meeldivad rohkem, aga neid kasutan harva, ainult mõnel üritusel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma täpselt ei tea millised need micro-loop'id on aga minul micro ringisid pole selle aastaga kuidagi juukseid kahjustanud, sellepärast ma just need valisingi ja alguses kontrollisin päris tihti juukseid nende ära võtmise ja tagasi panemisega:) clip-inidega jama jah, et ei viitsi igapäevaselt kanda :D aga siis oledki just üritustel kaunimate juustega:)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign