Pages

Tuesday, March 4, 2014

Graduation dress

Kuna lõpetamised on varsti uksetaga siis olen juba uurinud ka kleite mida enda lõpetamisel kanda võiks. Valik on igalpool päris suur aga sellist kleiti ma ei ole ikka leidnud mis mul suu ammuli ajaks. Mõttes on midagi stiilset ja tagasihoidlikumat, balli kleidiga lõpetada kohe kindlasti ei tahaks ja midagi igavat selga ka ei paneks. Igatahes leidsin ma mõned armsad kleidid dresssale'ist. Vaadake üle, võite sealt endalegi midagi leida :) Esimene kleit meeldib mulle kõige rohkem. See on huvitava lõikega ja tagasihoidliku värviga. Kui lisada veidi ehteid siis oleks juba päris hea. Sellise kleidiga ma kujutaksin ennast lõpetamisel ette. Kuidas Teile need kleidid meeldivad ja millise kleidiga meeldiks Teil lõpetada? :) Võib-olla on siinsed kleidid liiga tagasihoidlikud? Ise arvan, et lõpetama ei peaks väga uhke kleidiga ja jääksin pigem tagasihoidlikumaks :) Mida arvad sina? 

Dress HERE
Dress HERE
 Dress HERE

Kui soovite sealt veel kleite vaadata, siis vaadake graduation dress'ide alt, seal on päris suur valik :)

10 comments:

  1. vägahea maitse kleitide poolest sul :)

    ReplyDelete
  2. Kas sulle meeldib CutiePieMarzia? Sul kleitide suhtes veidikene sama maitse... ütlen lihtsalt. Ja millal su vlog'i näha saab?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole varem ta videoid vaadanud, ei oska öelda :) Eks mingiaeg kindlasti saab, mul lihtsalt üli kiired ajad kooliga ja varsti Türki praktikale, sellega seoses palju tööd ning jäin vahepeal haigeks, nii, et ei saanud midagi teha. Üritan vlogi kindlasti ära teha ja seda teile näidata :)

      Delete
  3. Väga mõnusad toonid! Tegumoed on ka head, aga mulle isiklikult pikkus väga ei istu. Endale ma soetaksin veidi pikema kleidi, sest olen ise ka pikem ja kui on 'seeliku' osa lühike siis trepist alla kõndides võib avaneda just mitte kõige ilusam vaade. Loomulikult seljas võib kleit tunduda teistsugusem kui nendel fotodel. :) Peaasi, et kleit meeldib kandjale ja on mugav seljas. Meeldib sinu maitse! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, kusjuures kui ma neid kleite seal vaatasin siis oligi kas sellised lühikesed või pmt maani, niiet sellist vahepealset varianti nagu ei olnudki, endale mulle meeldiks ka veidi pikemad aga need on ka mulle päris okeid, sest ma ei ole just väga pikk :) aga aitäh sulle! :)

      Delete
  4. Muidu täiega ilusad, aga hind suht krõbe! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa, umbes 65-80euri aga no need kes tahavad endale korralikku hinnalist kleiti osta on see okei hind, muidugi saab ka palju odavamalt endale ilusa kleidi :)

      Delete
  5. Kiidan esimest kleiti, väga kena on! Teisel mulle ei meeldi see, et mulle ei meeldi kui lõpetamisel musta kantakse ja kolmas liiga tavaline. Ma arvan, et esimene kleit sobiks sulle ideaalselt ja kui sinna ehteid panna, kindlasti väga säravaid siis oled sa imekaunis! Soovin sulle edu valimisel;);)

    ReplyDelete
  6. Tellisin just sealt ka omale lõpukleidi. Üpriski tagasihoidliku kuid pika. Kuna mulle ükski suurus ei sobinud(kuskilt liiga suur, kuskilt väike), siis valisin variandi, et tehakse sinu mõõtmetes. Kui olin tellimuse esitanud, helistati Usast ja küsiti täpselt järgi kas need mõõdud sobivad ja andsin veel isegi mõõte juurde. Seega teenindus oli küll wow, loodan, et kleidis ka ei pea pettuma! :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign