Pages

Sunday, April 6, 2014

On the roof

Olen nüüd viimast nädalat Türgis ja see aeg on ikka väga kiiresti läinud. Töö on tegelikult siin ikka päris jama ja te ei kujuta ette ka mis tingimused viie tärni hotellis töötajatele on. Kui teid see teema huvitab, siis võin sellest ka pikema postituse teha kuidas siin elatakse ja milline see töö täpsemalt on :) Mida sellest arvate? 
Käisime täna zumbat tantsimas ja ma olin niii õnnelik, et sain lõpuks tantsida, lihtsalt väga hea tunne. Treeneriga rääkisime ka ja kiitis mind, kuigi ma ei ole varem sellist stiili tantsinud aga ma tantsisin ikka mõnuga :D. Hiljem läksime bowlingut mängima ja seal oli ka päris tore kuigi ma ei jaksa enam nendel vabaaja tegevustel käia, sest meil ei ole lihtsalt mitte mingisugust vaba aega, et lihtsalt olla ja isegi kõik kooli asjad on tänu sellele tegemata jäänud.  Vabaaja tegevused on kõik kohustuslikud ja plus veel see töö ka. Ausaltöeldes tahaks juba koju enda voodisse ja rahus olla :D. 
Tegime täna katusel mõned pildid, sest kuskile mujale pole aega minna ja ainult jutt blogis oleks väga mõttetu. Kui ma koju lähen, siis ootavad mind mitmed pakid ja kui teil seal ikka ilus kevadine ilm on siis hakkan kõvasti postitusi tegema :D

14 comments:

  1. Tee jah sellest elust ja tööst postitus palun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui soovijaid on, siis kindlasti :) Lähen esmaspäeval tööle ja üritan seal mõned pildid ka teha, niipalju kui ma saan ja lubatakse, sest kord on seal karm.

      Delete
  2. Oleks jah huvitav teada kuidas see töö ja elu seal on. Ja üli ilusad pildid on ka sinust :)

    ReplyDelete
  3. Nende katuste piltide background on lihtsalt nii imeline, et võiksid seal veel rohkemgi ju pilte teha (: Ja juttu tööst ning sealselt elust-olust loeks kindlasti huviga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellest loodusest ja vaatest jään ma ikka väga puudust tundma. Oma silmaga seda näha on tegelikult mitu korda mõnusam kui piltidel, see on lihtsalt imeline! :) Aga kuna soovijaid on, siis teen ka selle postituse kindlasti ära ;)

      Delete
  4. see postitus tööst oleks väga oodatud!

    ReplyDelete
  5. See oleks väga tore kui teeksid:)

    ReplyDelete
  6. See oleks tõesti väga huvitav lugeda:)

    http://mskiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Jh Teelekene ,minagi ootan huviga sinu tegemistest ülevaadet.:) Ja muidugi ootan ma sind väga koju ja siis endale külla:D Ja väga kenad pildid on sul. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti tulen külla teile :) Aitäh! :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign