Pages

Monday, May 19, 2014

My first tattoo

Olen juba mitu aastat plaaninud endale teatud tähendusega tattood teha. Paari nädalaga tulin nüüd otsusele, et teen selle ära :). Täna käisin Armin tattoos oma unistust täide viimas. Ta teeb oma tööd Pärnus ja kokkuleppel ka mujal. Vaadake kindlasti ta fb lehte ja võite ka like'da SIIN. Ta korraldab seal erinevaid loosimisi kust saate osa võtta ja võite ka endale tattoo võita. Teeb oma tööd väga kvaliteetselt ja hea hinnaga :).
Kui ma nüüd ausalt räägin kuidas oli siis ütlen ausalt, et põdesin ikka räigelt. Kartsin, et minestan ära, sest ma ei talu süste ja vere võtmist. Aga soov oli nii suur. Läksin siis kohale ja pigistasin kõvasti Meelise kätt. Aga kui ta seda tegema hakkas, rahunesin maha. Alguses natukene oli siuke talutav õrn valu aga pärast kadus isegi see ära ja tundsin käel vaid selle aparaadi surinat. Igatahes see kartus mis mul oli, oli täiesti asjatu :D. Inimestel on küll erinev valulävi aga nagu te ühe pildi pealt näete ei olnud minujaks see mitte midagi hullu :D. Kui teil on midagi sellekohta küsida, siis küsige julgelt :)

5 comments:

  1. pane valmis tattoost ka ikka pilt, ja mis tähendusega sul siis on, kui küsida tohib :)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tattoost pilt tuleb, polnud aega täna teha :) Algul mõtlesin, et ei hakka tähendust seletama, aga niipalju võin öelda, et see sümboliseerib kolme õde jaa kui pilti näed sellest siis saab nagunii aru :D

      Delete
  2. Võiksid teha ühe postituse, kus on tattoost veidi pilte :) Ei saanudki hästi aru, et millline tattoo lõpuks välja nägi.

    ReplyDelete
  3. At the point when individuals consider putting a tattoo on their foot, they consider lower leg tattoos or setting a tattoo on the top territory of the foot. professional piercing jewelry

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign