Pages

Monday, June 16, 2014

Boost Pärnus

Kas teie juba teadsite, et Juice Bars avas smuutibaari Pärnu rannas? kui lahe on see! :)
Pärnu Boost jääb rannas avatuks suvehooajaks, pakkudes rannalistele jahutavaid vitamiinirikkaid ja tervislikke smuutisid ja snäkke.
Boost on Eesti turul olnud 6 aastat ning jätkab järk-järgulist laienemist Tallinnast välja. Peagi avatakse ka maailma esimene Boost Express Narvas. Boost mahlabaarid asuvad lisaks Pärnule ka Tallinnas Kristiine Keskuses, Rocca al Mare Keskuses ja Solaris Keskuses ning Tartus Tasku Keskuses ja Lõunakeskuses.
Boost Juice Bars sai alguse 2000. aastal Austraalias, kus kolme lapse ema Janine Allis avas esimese ainult naturaalsel toorainel kohapeal valmistatud smuutisid pakkuva baari. Tänaseks on Boost Juice lõunapoolkera suurim ning kõige kiiremini kasvav mahlabaaride kett. Boost smuutide valmistamisel kasutatakse alati värskeid ja naturaalseid tooraineid ning madala rasvasisalduse ja elavate bakteritega Balbiinos spetsiaalselt Eesti Boosti jaoks toodetavat jääjogurtit. Just sellepärast mulle boost nii väga meeldibki ja oma suve veedan kindlasti rannas boost'i juues. :)

Kuidas teile boost joogid maitsevad ja milline neist on lemmik? :)



4 comments:

  1. Mango Magic (?) on kindlasti üks minu lemmik! Olen ka mingit maasika oma proovinud, aga ei maitsenud vist eriti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldivad just rohkem marja ja maasikatega kui nt. mango omad, aga need ka head. Eks sealt leiabki palju erinevaid maitseid kõigile :)

      Delete
  2. eelmise kuu eripakkumine Super Mango Berry ja All Berry Bang on minu lemmikud :)

    ReplyDelete
  3. All Berry Bang on kindlasti üks minu kõige lemmikumatest :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign