Pages

Friday, August 15, 2014

Pink

 Käisime Anitaga paar päeva tagasi Pärnu vanas haiglas. Ma ei teagi kaua see suletud on, umbes 8aastat?! Aga see näeb välja ikka väga õudne. Kõik seinad on maha koorunud, aknad katki ja vanad arsti asjad igalpool laiali. Seal oli vana günekoloogi tool, voodi mille kõrval olid kingad ja tableti purgid. Maja omanik lasi meid sinna sisse pildistama ning juhatas meid pööningule. Sinna oli päris pikk tee, sest majas olid väga pikad trepid. Õues oli suur tuul ja ilm oli vihmane. Päris õudne oli seal kahekesi olla ja mul oli koguaeg süda paha. Ma isegi ei tea miks aga kaua seal pildistada lihtsalt ei jõudnud. Omanik veel rääkis, et tulge siia peale kella kaheksat õhtul ja siis näete alles mis siin toimub :D Et jah, päris hirmus. Mul on pildid teises arvutis ja hiljem lisan mõned ka siia ja tegelikult filmisime me pmt kogu maja. Sellised vanad majad on mind alati huvitanud ja kui ka teie tahate neid klippe näha võin väikese video kokku panna. Niiet avaldage arvamust :)
Hetkel lisan paar pilti mis selle haigla ees teha sai, vana vangla seina ääres, mis oli mõnusat roosat tooni :).


11 comments:

  1. Ma tahaks seda videovärki näha :)

    ReplyDelete
  2. Tahaks küll seda videot näha :)

    ReplyDelete
  3. Võiksid küll video kokku panna! :)

    ReplyDelete
  4. Vanad majad huvitavad mind ka :). Meil siin alevis on ka üks vana haigla :D videot sooviks näha küll :)

    ReplyDelete
  5. kas te küsisitegi sinna minemiseks luba või kuidas? ja kas seda saaks ise ka seal vaatama minna täiesti suvalisel päeval ja suvalisel kellaajal? hakkas jubedalt huvitama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhmh. Küsisime omaniku käest luba ja ta lasi oma võtmega sisse. Salaja ei soovitaks minna ka, sest hoone on signalisatsiooni all. Juhuslikult oli see omanik seal kõrvalhoones(surnukuuris vms) ja küsis kas tahame sisse pildistama minna. Ehk googeldades leiad ta andmed vms. Laseb sisse kui ilusti küsida :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign