Pages

Tuesday, September 30, 2014

Instagram update

Kuna ma ei ole varem kuskil väga jaganud oma instagrami, siis mõtlesin teha postituse kus on vaid instagrami pildid. Ma ei tea kas te tahaksite ka edaspidi selliseid postitusi näha või jätame blogisse siiski vaid kvaliteetsed pildid? :) Igatahes minu instagrami leiab nime alt- teelemustallikas 

1. Õde tuli Inglismaalt Eestisse mõneksajaks ning võttis endaga kaasa bean boozled millest ka mingiaeg video avaldan. Tegemist on jelly beans'idega millest igast värvist üks maitse on midagi väga rõvedat, niiet  pmt sa ei tea mida sa endale sisse sööd. / 2. Käisin juuksuris ja lasin endale teha ombre look'i, olen seda kaua tahtnud kuid veidi põdenud, et ei sobi. Nüüd siis tegin ära. / 3. Jaa selfie uue soenguga / 4. Saime endale uue valge voodipesu, ma nii armastan valget  /  5. Käisin enda töökaaslastega väljas ja nad kõik on nii super toredad :) / 6. Enne välja minekut tegime Meelisega väikese klõpsu.


 7.  Another selfie / 8. Meelis oli Rademari modell, nüüd terve Tallinn ta pilte täis :D / 9. Ükspäev tegime korraliku söögi orgia Anita ja Miku juures / 10. Anita pisike kiisu skeitimas  /  11. Sain natukene vitamin welli ja mokai siidrit maitsta / 12.  Mõnus sushi time jj-street'iga.

6 comments:

  1. Ombre'd silmas pidades, siis pikenduste kandmisel on nüüd lõpp? (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hetkel küll kuid nii umbes kuu aja pärast kannan ikka pikendusi, leidsin ombre värvidega pikendused ka. Tellin need endale varsti ära, et siis ka pikendustega pilte saaks teha, sest ega ma ennegi kandsin pikendusi vaid siis kui läksin pildistama või kuskile välja. Igapäevaselt tööl ja kodus ei kandnud. :-) Aga nüüd mõniaeg näeb mind ilma pikendusteta.

      Delete
  2. Väga ebaühtlaselt sul see ombre tehtud. Üsna kole jäi https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10383562_381151445369826_3121681010589689136_n.jpg?oh=eba2548377bc60676311ee10cd9eeda4&oe=54B8723F&__gda__=1418284629_dcef40bf2ce01b87dbc710ed500214d4 , kui see on sinu juus. Kas juuksur ise oli rahul? Totaalne läbikukkumine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Appi, kuidas sa saad nii öelda :S
      Kas sulle meeldib selline ombre mis ei lähe sujuvalt? Vaid on reaalselt nagu heledam triip allpool. Ma soovisin just sujuvat ombret, et oleks sujuv üleminek ühelt värvilt teisele ja minuarust ongi nii ilus, vb nimetan seda soengut valesti ja peaks ütlema sellekohta bayage. Aga minuarust on see kole kui ei ole mingisugust üleminekut. Aga kui sa nimetad seda totaalseks läbikukkumiseks siis ma ei kujuta ettegi...Mul on alati võimalus tumedaks tagasi värvida, niiet sellesuhtes ei ole hullu. Aga nii ma seda ei nimetaks küll.

      Delete
    2. Tundub, et oled ajanud ebaühtlase ja ühtlase sassi. Vastuseks sinu küsimusele, kas juuksur oli rahul, siis jah, ma olen väga rahul ning Teele samuti ;)
      Totaalne läbikukkumine ei olnud see kohe kindlasti :)

      Delete
  3. Su endine soeng meeldis ka mulle palju rohkem kui see ombre stiil. Muidugi maitse asi, igaüks teab ise... peaasi, et endale meeldib...see on kõige olulisem!

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign