Pages

Sunday, October 26, 2014

Mist

Täna saime Anitaga üle pika aja kokku ja tegime ka mõned pildid. Nagu piltidelt näha siis ilm oli väga sombune ja vihmane. See hetk kui pilte tegime vihma täiesti sadas, kuid mingid pildid siiski sai tehtud. Mulle meeldib nende piltide udusus ja need näevad täiesti teistsugused välja kui muidu, kuid kvaliteet ei jäänud just kõigeparem. Hetkel hoian raha kõvasti kokku, et soetada endale uus kaamera. Midagi palju professionaalsemat mis praegu, kui keegi oskab midagi soovitada, siis kuulan hea meelega :) Soovin kindlasti Nikon kaamerat, kuna objektiive olen endale juba piisavalt kogunud. Hetkel arvan, et käiku läheb D7100 või oskab keegi midagi muud soovitada? 

 coat- sheinside  /  shoes- converse  /  beanie-primark  /  shirt- new yorker  

4 comments:

  1. Sinu piltide kvaliteet on ikka super! Oman sama kaamerat, aga ilmselt mängib rolli ka objektiiv. Muidugi ei ole minu pildistamisoskused nii head, kui sul, aga ma loodan, et jõuan ka kunagi sinu tasemele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle! :) Objektiiv mängib ikka väga suurt rolli. Kui peaksid omale uue obje ostma ja selle ette panema, saad kohe aru, kui suur erinevus piltidel on. Kindlasti jõuad, eks see kõik tuleb harjutamise peale :)

      Delete
  2. Ma küll aru ei saa, et su piltide kvaliteedil hetkel miskit viga oleks.. Need on alati väga head. Ja see seeria on kohe eriliselt mõnus (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis on ju hästi, võib-olla olen ma ise enda suhtes lihtsalt kriitiline :) Aga suured tänud sulle! :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign