Pages

Monday, November 3, 2014

Bean boozled jelly beans video

Ükspäev näitas Anita mulle videoid kus söödi jelly beanse, mis on vastiku maitsega. Need videod olid nii naljakad, et mul tekkis mõte, et võiks isegi midagi sellist teha. Kirjutasingi kohe oma õele, et ta mulle need jelly beansid tooks kui ta Inglismaalt Eestisse tuleb. Nüüd tegimegi Anitaga koos selle video ära. Põhimõttleiselt on tegemist jelly beansidega, kus ühte värvi kommid on kahe erineva maitsega. Näiteks roosad jelly beansid olid kas haisva soki või tutti frutti maitsega, oranzid okse või virsiku maitsega jne :D. Algul ma mõtlesin, et need ei ole väga tõelise maitsega ja kannatab ära, sest c'moon, kes suudab teha konnu maitselise kommi?! :D Aga mitu korda oli mul tunne, et ma hakkan kohe oksele, sest need halvad maitsed olid tõesti väga halvad. Samas head maitsed mega head. Igatahes, vaadake videost ise, millised olid emotsioonid neid komme süües. Aaa ja küsiks veel, et kas sooviksite, et hakkasin veel rohkem erinevaid videoid tegema? Kui jaa, siis võite ka ideid pakkuda. Challengeid teen hea meelega koos Anitaga, niiet kui on challenge ideid, võib neid ka pakkuda :) Enjoy!

14 comments:

  1. Üliigav on 12min vaadata kuidas te komme suhu topite ja nägu krimpsutate. Arvestage videopikkusega ka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry, sa ei peagi vaatama kui ei taha, sellist videot ongi raske lühikest teha. Arvasin, et sellist hate tuleb. Mul alati lühikesed videod olnud ja nüüd kui pikk siis ikka vingutakse, ürita siis kõigi meelejärgi olla :D

      Delete
  2. Muidugi tee veel igasuguseid videosid :) Nii tore on vahelduseks sind rääkimas näha :)
    Ja kust sa sellise voodi said? Ja see vuntsidega padi paistis ka silma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh sulle! :-) just arutasime Anitaga, et hakkame tihedamini videoid tegema, ehk juba see neljapäev teeme uue:-) vuntsidega padi primarkist ja voodi oli varem siin üürikorteris :-)

      Delete
  3. Mulle meeldis. Võiksite proovida üksteisele silmad kinni seotuna meiki teha või siis näiteks smooti challenge vastikute ja normaalsete koostiosadega (et nagu loosite mis keegi enda oma sisse saab) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See esimene variant väga hea. Selle teeme lähiajal ära ka! Aitäh hea soovituse eest :)

      Delete
  4. A davai, a davai.. nii häirima hakkab

    ReplyDelete
  5. Äge!!!!!!!
    Aga kust saaks osta neid??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siit saab ka, http://teaduspood.ahhaa.ee/pood/jelly-belly-bean-boozled-mang/

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign