Pages

Thursday, November 13, 2014

Shokobox

Eile sain ma armsa paki shokobox.ee'lt. Kui ma avastasin selle veebilehe olin üliõnnelik, sest see on reaalselt ülilahe asi ja mul tekkis kohe tahtmine teile kõigile sellest rääkida. Tegemist on Eestis uue väikeettevõttega, kus tehakse väga lahedate ideedega šokolaade nii eesti kui ka vene keeles. Kodulehel on olemas väga lahedaid ideid kuid kui võtta ühendust shokobox tiimiga saate ka oma disainiga šokolaade teha. Kuna jõulud on tulemas siis miks mitte teha oma pere/kallima piltidega jõulukalender või mida iganes pähe tuleb. Kindlasti shokobox oskab su idee ellu viia.
Kõige enam meeldis mulle Aitäh box kus igal šokolaadil on armas lause mis algab sõnaga aitäh. Näiteks ''Aitäh, et sinu kõrval saan jääda endaks'' ja ''Aitäh, et sa mõistad mind alati.'' jne. Selliseid komme on seal 12tükki ja ma oleksin väga meelitatud kui näiteks Meelis mulle midagi sellist kingiks. Niiet kui mõni kutt mu blogi peaks praegu lugema siis see on hea idee su tüdrukule, sest ma ei usu et ükski tüdruk sellisest asjast vaimustuses ei oleks?! Shokobox lehel on veel väga palju lahedaid ideid niiet kindlasti minge vaadake üle. Hinnad on seal 3st eurost 13euroni, niiet üldse mitte kallid.
Mis mu pakis oli ja kuidas šokolaadid maitsevad?
1. Aitäh karp- karbis on 12 linnupiima kommi mis maitsevad väga hästi. Vaata lähemalt SIIT.
2. Naine roolis 9reeglit. Kui lahe oleks kinkida selline asi sõbrannale kes just load kätte sai. Sees on 9 kakao šokolaadi(kakao sisaldus vähemalt 32%) Vaata toodet SIIT.
3. Parimale sõbrannale. Karbis on 9 väga õigete lausetega šokolaadi su sõbrannale. Vaata toodet SIIT.

Panen siia ka natukene teksti shokobox lehelt:
Mis on Shokobox? 
Oleme noor ning aktiivne meeskond, mis meeletult armastab maiustusi ja huumorit. Seetõttu otsustasime ühendada need kaks asja ja luua poe, mis pakuks ka teistele humoorika välimusega šokolaadi ja seda väga magusa hinnaga. Nii sai alguse Shokobox! Shokobox pole mitte lihtsalt šokolaad, esmalt on siiski tegemist positiivseid emotsioone pakkuva kingitusega, mis lisaks heale tujule on ka väga maitsev.
Mida pakub Shokobox?
Shokobox pakub nii valmistooteid, kui ka tooteid teie enda disainiga. Kui plaanite tähistada sünnipäeva, juubelit, lapse sündi jne siis mõelge korra, kuidas saate üllatada külalisi. Meil on teile lahendus! Individuaalse disaini- või pildiga šokolaad on väga hea viis eristuda ja jääda meelde! Kasutage seda kutsetena oma üritusele, kinkige mälestuseks külalistele või pange auhinnaks nt seltskonna mängus. Valik on Teie!

Igatahes on nüüd minul küll palju lihtsam kingitusi teha ja ma loodan, et teil ka! :) Mis teie arvate shokobox'ist ja kas tuli juba mõni äge idee mida shokoboxilt tellida? 

2 comments:

  1. Oh, kui lahe! Leht läks mul küll "jõuludeks ideede" alla.
    Aitäh! ;)

    ReplyDelete
  2. Ja kui kiirelt need kohale tulevad? :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign