Pages

Monday, December 8, 2014

Küsimused-Vastused video

Täna siis hakkasin lõpuks videot kokku panema ja selgus, et see tuleks kõikide vastustega kokku 30minutit :D Nii ma siis kustutasin päris paljud vastused ära ja sain kokku 23minutit ning jagasin selle kahte videosse. Loodan, et viitsite üldse seda 10 minutitki vaadata :D. Igatahes ütlen kohe ära, et videoga ma rahule ei jäänud kuid uuesti tegemine võtaks jällegi nii palju aega.
Miks ma videoga rahul ei ole? Esiteks ma olin fookusest väljas. Üksi on ikka nii raske end fookusesse panna :D Teiseks mu laused on nii ebaloogilised. Ma ei lugenud küsimusi eelnevalt korralikult läbi ja ei mõelnud mida ma vastan. Järgmine kord teen video kindlasti nii, et Meelis filmib mind. Nii olen ma ilusti fookuses ja kvaliteet on parem, hetkel see kvaliteet on no niiii mööda ja ehk siis saan ka kõik laused õigesti öeldud, ei ole seda ebamugavustunnet. Üksi on tõesti raske kaamerasse rääkida :D. Igatahes jah, ma ei ole rahul aga panin siiski video üles kuna lubasin selle ära teha.  Eks esimene kord ei peagi väga hästi välja tulema. Vähemalt ma lohutan end sellega :D. Igatahes ma loodan, et saate selle info kätte mis vaja ja teinekord teen ausalt paremini ja valmistun rohkem ette. Kui te ikka soovite veel videosi? Ausaltöeldes on mul tuhin sees ja teeks hea meelega videoid juurde ja tõesti tahaks rõhutada, et siis hea kvaliteediga. Praegusega lihtsalt ei ole üldse rahul. Igatahes võite tagasisidet ka anda ning varsti lisan ka teise poole videost üles mis on väheke normaalsem(hope so) :D.



Videos ütlesin, et panen siia oma lemmik blogide listi. Siin see on :)
Angelica Blick- Tõeline inspiratsiooni allikas.
Annika-O
Fanny Lyckman
Thenextepisode
Carolineroxy
Tegelikult neid on kindlasti veel kuid need olid esimesed mis mul meelde tulid.

11 comments:

  1. Täitsa meeldis! :) Ootan rõõmsalt järgmist videot :) Arenguruumi veel on, aga algus oli hea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi arenguruumi on väga palju :D Aga väga hea, et meeldis :)

      Delete
  2. Haha ma tean, et veits imelik, aga terve aeg vaatasin, kui ilusad kulmud sul on. :D Muidu tore video ja algaja kohta pole paha! Tean, et ise põeb alati video avalikustamisel rohkem erinevate asjade pärast, kui teised. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, aitäh sulle :D. Jaa, ma vaatasin video mitu korda läbi ja kõik asjad hakkasid aina rohkem häirima kuni lõpuks mõtlesin, et savi, las need heiterid siis heidivad, elan üle :D aga noh, ehk see nii hull ka ei ole. Teinekord üritan ikka kõvasti paremini teha :)

      Delete
    2. Vaatasin ka, et nii ilusad kulmud. Võiks tutoriali teha. :)

      Delete
  3. Tore, et see lõpuks üles sai :) Aga ei saa ikkagi mainimata jääte, et "nagu" on su väga suur paharett sõna vist, proovi siis järgmine kord ja edaspidi seda vältida, muidu on halb kuulata. Kas üksi meeldib rohkem videosid teha või miks selle teise blogijaga (Aniita vist) ei tee? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Issand jaa, see härib mind ennast ka. Üritan sellest jagu saada :D. Kindlasti teeksin hea meelega veelka Anitaga videosid ja kindlasti tulevikus ka teen. Lihtsalt see video on tehtud just minule küsitud küsimustele vastamiseks.

      Delete
  4. Mis lehelt sa neid uusi laule vaatad/võtad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.capitalxtra.com/new-music/latest/
      http://www.hiphopearly.com/
      http://rnb4u.in/
      http://soundowl.com/

      Tavaliselt nendelt lehtedelt :)

      Delete
  5. Mis osas ja mis osa ''Suletud uste taga'' mängisid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mure teismelise emaga osa 9. Mängisin seal teismelise ema rolli :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign