Pages

Sunday, December 28, 2014

Winter sunset

Enne Pärnu tagasitulekut käisin ka vanaema juures. Ilm oli väga mõnus ja päike paistis terve päev. Mulle nii meeldivad sellised talveilmad. Nii tuligi plaan mõned pildid põllupeal päikeseloojangu ajal teha. Katsetasin ka tossupomme aga selle tossuga pildid ei õnnestunud nii nagu tahtsin ja näete siin vaid tavalisi pilte. Ütleme nii, et minut aega intensiivset tossu oli hoopis 30sekundit enam-vähem normaalset tossu ja ma ei olnud siiski rahul. Ehk keegi oskab mind aidata ja teab kust saaks osta häid tossupomme pildistamise jaoks? Mul palju pildiideid aga ei ole ''neid õigeid'' tossupomme leidnud :( Help!

12 comments:

  1. Mis su huultel on? :)

    ReplyDelete
  2. Milliseid juba proovinud oled?

    ReplyDelete
  3. Väga head tossupommid on Kaitseliidul. Kestavad kuskil 5minutit. Ma kahjuks, ei tea kust nad saavad neid või mis nimega need tossupommid on. Nad kasutavad neid õppustel, kuid tihti jääb neid üle. Võid enda kodukoha Kaitseliidu maleva poole pöörduda ehk oskavad aidata.

    ReplyDelete
  4. Meil plaanis homme sõbrannaga minna pildistama ja tahame ka tossupomme katsetada. Ehk tuleb midagi välja. Oleme arvestanud, et peab olema kiire, et midagi välja tuleks :D

    ReplyDelete
  5. Milline huulepulk? :) Ilus roosa on, olen ammu sellist otsinud...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, vaatasin tükk aega mis mu huultel viga on. Arvasin, et mõtlesid midagi halvasti :D:D
      Mulle endale meeldib see värv ka. Tükk aega otsisin ilusat gorallroosat huulevärvi ja kui õde Londonist koju tuli võttis endaga kaasa selle huulepulga. Googeldades leidsin, et see on mua lipstick värviga omg :) Hullult mõnus, ei kuivata huuli ja teeks nagu huuled lopsakamaks.

      Delete
  6. Kust kohast sa selle ilusa blazeri (pluusi) ostsid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ausaltöeldes võtsin selle isa kapist niiet ei oska öelda :D Andsin vanale asjale uue elu :)

      Delete
  7. Googeldasin kunagi tossupommid ja jõudsin su blogisse. Kui ikka veel otsid siis mina ja sõbranna saime lõpuks suitsud RUF ilutulestikupoest. Metsakutsu uues videos olid need ja nii leidsime. Meie saime ka pildid tehtud ja julgeme soovitada :D

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign