Pages

Tuesday, January 6, 2015

Wine red

Eile sain sheinside'st paki milles oli veinipunane mantel/kampsun. Materjal on pigem kampsuni laadne ja vett ei pea kuid see on nii pehme, soe, mõnus ja ''paks'' niiet pigem siiski mantel. Viimaselajal on üldse mulle mantlid nii meeldima hakanud, et ei taha tavalisi parkasi/jopesid enam kanda, kuid suurte miinuskraadide juures peab siiski jope kasuks otsustama. Kui ma seda mantlit selga proovisin, siis mõtlesin kohe, et see veinipunane sobiks nii hästi talve ja lumega kokku niiet ma lihtsalt pildin need pildid tegema kuskil kus on lumi. Täna saimegi Anitaga kokku ja jalutasime jõe ääres ning tegime mõned pildid. Minu üllatuseks on Pärnus tegelikult veel päris palju avastamata kohti kus pilte saaks teha. Lihtsalt peab olema viitsimist ja aega ringi liikuda ning tuleb rohkem silmi lahti hoida :).


coat-sheinside  /  jeans-h&m  /  beanie- primark  / sweatshirt-frontrowshop

4 comments:

  1. Super näed välja ja nii mõnusa fiilinguga pildid, selline tunne tuleb peale, et tahaks õue minna ja nautida talve :) Tublid;)

    ReplyDelete
  2. Tõesti väga veider combo mantlist ja kampsunist, tahaks selle kuidagi mingi suure nahktagiga sobitada. Aga su pildid on tõesti ilusad ja muudavad talve talutavaks :)
    -P.
    Bowtie Diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nahktagi mõte on hea, peaks ära proovima :) Ja aitäh sulle! :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign