Pages

Saturday, February 28, 2015

Hair talk

Umbes kuu aega tagasi avastasin sellise lehekülje nagu colorvibes.eu. Leidsin sealt väga ägedaid juuksevärve ning mõtlesin tuhinas kohe endale midagi tellida. Olen pikka aega mingisugust muutust tahtnud ja roosakad-lillad juuksed oleks minuarust üli tuusad. Siiski ei ole ma veel tellimust teinud ning mõtlesin enne ka teie käest nõu küsida. Kas keegi teist on kasutanud La Riche direction või Manic panic juuksevärve? Nagu ma aru olen saanud, siis need värvid on poolpüsivad ning tänu sellele kahjustavad ka vähem juukseid. Peale selle kui mulle värv ei meeldiks kuluks see nagunii mõne nädalaga maha. Seega tundub minujaoks päris hea katsetamise viis. Manic panic värvid tunduvad minujaoks natukene paremad, sest need on orgaanilised ja sellepärast kaalun rohkem nende tellimist kuid hind on neil ka poole kallim. Mis teie arvate, kas võiksin sellise katsetuse ette võtta? :) Kui värvid ära telliksin teeksin kogu protsessist video, et ka need kes kaaluvad tellimist näeksid kuidas see kõik käib ja milline on tulemus. Värvidest kaalun võtta kas selle(click) või selle(click). Googeldage värvi nime, et näha neid toone teiste juustes. Igatahes avaldage arvamust ja rääkige kogemustest :)

Lazy night after work :)
Blouse-sheinside /  T-shirt- sheinside  / Watch- Daniel Wellington

11 comments:

  1. Mallukas katsetas ka neid värve ja kirjutas, et kuna tal tumedad juuksed (nagu ka sul), siis pidi ta esimese asjana blondeerima juurt, et värv pähe hakkaks. Niiet kui selle teekonna ette võtad, siis kahjustad kindlasti juukseid. Loe tema arvamust siit http://www.mallukas.com/2014/09/24/juuksed-roosa-punane-vaga-tumepruun/. Ja peale selle tundub, et see pole eriti sinu stiil, hakkad järsku kahetsema ja siis mässad hulk aega enne kui juuksed taas terved ja ilusad oleksid. Minu meelest sobib sulle sinu tume hästi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaatasin ise just seda manic panic värvi mis sobib ka tumedatele juustele. Tahakski just teada milline see variant jääb. Nii roosat kui Mallukal oli ei tahakski. Pigem nagu lillakat-roosat läiget juustesse vm :D Ma isegi ei oska seletada :D. Blondeerida ma ei taha, sest rikkusin niigi oma otsi ombrega aga nagu mingit muutust tahaks. Viis aastat tume olnud :/ Aga suured-suured tänud sulle ja mõtlen sellepeale :)

      Delete
  2. Minuarvates oleks äge sul midagi uut proovida :) Muutused on alati positiivsed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa sedaküll :) Loodetavasti olen sama julge kui sina ja võtan selle asja ka ette :D

      Delete
  3. Eieiei! Kui sa nüüd mingiks colorful-hair-wannabeks ka hakkad, siis ma ei tea... Ei usu, et sulle sobiks, sorry :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Colorful-hair-wannabe, haha, hästi :D:D Kui ma seda teeks siis kuidas ma oleks wannabe? :D
      Aga jah ma ei ole veel otsustanud, kui teen, siis niiöelda katsetuseks ja poolpüsiva värviga mis on paar nädalat. Niiet võib proovida ju, sest ega muidu teada ei saa kas sobib või mitte. Igatahes mõtlen selle peale veel kas teha või mitte.

      Delete
  4. Mina olen mõlemaga värvinud. Kui aus olla, siis ei ole seda kulub-niikuinii-ruttu-maha asja küll mõtet loota. Värv kulub küll tunduvalt heledamaks, aga siis ta ei ole üldse ilus ja selles on lahti saada üsnagi raske. Värvide osas võin seda küll öelda, et jäävad väga ilusad ja erksad, kui on tumedad juuksed, mida ei ole palju kahjustatud, siis on täitsa lootust, et jääb ilma blondeerimisetagi peale. Lisaks sellele mina ise enam colorvibesilt tellida eriti ei soovi sel põhjusel, et saatsin mitmeid-mitmeid kirju, kuna pakk ei olnud minuni jõudnud, lubati uuesti posti panna, kuid lõpuks jäingi ilma, samas varasemalt oli kogu korraldus ja teenindus ideaalne ja ühtki halba sõna ei ole öelda. Ja tõesti, kui nende värvidega värvida, siis tuleb arvestada sellega, et ilusa tulemuse hoidmiseks ja säilitamiseks tuleb suhteliselt tihedasti värvida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle nii põhjaliku seletuse eest :) Võtan kõike teatavaks ja arvatavasti jätan siiski selle terve pea värvimise ära kuid mõne salgu või alt otste ombreks värvimise peale mõtlen siiski. Suured tänud sulle veelkord :).

      Delete
  5. Olen kasutanud La Riche värvi toonis Tulip. Kasutasin värvi päris pikalt ja juukseid see ei kahjustanud, aga värv kulus täielikult maha 3 kuuga peale viimast värvimist. Värv kulub kiirelt heledaks. aga maha tuleb see pikema aja jooksul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh, et tagasisidet andsid :) Nüüd tean sellega arvestada kui värvimise ette peaksin võtma. Positiivne on see, et värvid juukseid ei kahjusta :)

      Delete
  6. Endal tume juus, varasemalt olen blondeerinud ja siis peale pannud Manic Panicu erinevaid punaseid, väga ilus jääb. Värvid, mis on mõeldud tumedamatele juustele ei jää kohe kindlasti nii eredad, pigem selline varjund, mis üsna kiiresti maha kulub. Kasulikud on need värvid küll, aga jube kallid. Soovitan pigem minna juuksuri juurde, kes su juuste tüübi järgi oskab valida värvi, mis püsid kauem, kallim on küll, aga pikas perspektiivis ikkagi parem. Manic Panicu värvid püsivad tumedatel juustel 1-1,5 nädalat, pärast seda on juba selline veider värvivarjund (mis tekkis ka siis, kui blondeerida)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign