Pages

Thursday, April 16, 2015

Chit-Chat ja Tiina Talumehe ''Must Valges'' kollektsiooniesitlus

Võtsin endale nädalase puhkuse, et lõpetada rahulikult autokool ja teha kõik sõidud ära kuid selle nädala jooksul on nii palju toimunud, et see kool on jäänud küll pigem tahaplaanile. Õnneks on nüüd sõidud tehtud ja teooria eksam ka. Homme üritan sõidueksami ära teha ning siis saab juba arki edasi minna. Can't wait :D Kuna me saime vahepeal teada, et peame oma armsaks saanud korterist juunis välja kolima siis alustasime juba kiirelt korterite otsinutega ning leidsime endale päris kiiresti sobiva. Võinoh pigem leidsime vähemalt üldse midagi, sest Pärnus on hetkel suhteliselt võimatu midagi leida, eriti kui tahad ühes kohas elada mitu aastat. Saime endale mõnusa majaosa kus on küll palju-palju teha aga saame kõik enda järgi sättida ja ka veidi remonti teha mis on väga super. Oleme nüüd iga päev seal nokitsemas käinud ja ma ausaltöeldes juba ootan sinna kolimist.
Pühapäeval käisin aga moeblogijate kirbuturul kus oli tõesti üli-üli fun. Nii tore oli armsaid blogijaid ning ka lugejaid näha ja juttu rääkida. Aitäh Teile kõigile! Ehk teen sellest hiljem ka pildipostituse.
Teisipäeval aga suundusin uuesti Tallinna koos Anitaga kus külastasime Tiina Talumehe moekollektsiooni esitlust. Hiljem liitusid meiega ka Sandrelle ja Emilia ning meil oli koos väga-väga tore :). See üritus oli üldse nii mõnus. Mängis hea muusika, nägime palju tuntuid nägusid ning saime ohtralt magnumi jäätist süüa. Kuid mis kõige tähtsam- nägime Tiina imelist ''Must Valges'' kollektsiooni. Ma ei ole väga kleidi kandja kuid peale selle kollektsiooni nägemist on mul küll hirmus tahtmine endale paar uut soetada. Need kleidid olid nii mõnusad õrnad ning naiselikud. Kahjuks ma kõikidest oma lemmikutest kleitidest pilte ei teinud kuid mõned paremad pildid noppisin välja. Esimese pildi minust ja Anitast võtsin ma kroonika galleriist siit
Sai nii palju juttu aga võtsin kõik kokku nii lühidalt kui võimalik. Juba homme sõidame Meelisega jälle Tallinna, sest toimub Simple session 15. Niiet tulen siia uut postitust tegema varsti. Seni aga olge tublid! :)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign