Pages

Thursday, July 16, 2015

Denim

Vahepeal on mu elus olnud väike break down ja blogimise peale ma isegi ei mõelnud. Kuid kuna ma olen alati olnud väga positiivne inimene, siis tõstan ikka pea üles ja teen neid asju edasi mis mulle rõõmu pakuvad :). 
Täna käisime Meelisega jõe ääres cruisimas ja tegime mõned pildid kuskil nurgataguse seina ääres :D. Pärast seda läksime Rüütli tänaval asuvasse Dinerisse. Polnud seal varem käinud ja tahtsime järgi uurida mida pakutakse. Valisime endale juustuburgerid mis olid tõesti väga maitsvad. Burgeri vahel olev pihv oli väga paks, suur ja mõnusalt grillitud. Minule oli see ilmselgelt liig ja Meelis sõi ka mu pooliku burgeri ära kuid maitse oli väga hää. Igatahes jäime rahule ja kuna menüüs tundus veel palju huvitavaid asju olevat, siis läheme külastame seda kohta kindlasti uuesti. Soovitan ka teil seal ära käia, sest hinnad on väga okei'd :).
Koju jõudes mõtlesin, et uurin natukene lähemalt lightroomi ja vaatasin youtubes mõned õppevideod läbi. Sain päris palju uusi ja huvitavaid asju teada, mida hakkan kindlasti tulevikus rohkem katsetama. Ka tänased pildid said vähe teistmoodi tehtud ja mulle väga meeldib :).

6 comments:

  1. Üldse ei saa aru, miks Sa neid pikendusi topid pähe?! Need ei näe üldse terved ega ilusad välja, Su oma juuksed palju ilusamad ja siis need pikendused rikuvad üldmulje :/

    ReplyDelete
  2. Nice pildid! Kusjuures just eile mõtlesin ka Pärnus Dinerisse minna, aga kuidagi jäi ikka Steffani tee peale ja Diner lükkus jälle tulevikku :D
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Soovitan sul siiski Dineri retk ka ette võtta mõnikord aga noh, ega steffi ei ületa miski :D

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign