Pages

Wednesday, July 29, 2015

Leather

Here it is, mina, lillat tooni juustega. Hakkan nüüd kasutama ka toonivat palsamit, et lillakas värv maha ei kuluks. Keegi teab mõnd head toodet mida soovitada andku aga teada. Ise märkasin tradehouse's erinevaid värvilist tooni palsameid ja lähen neid mingipäev uurima. Igatahes mulle endale see juuksevärv hakkab järjest rohkem meeldima. Vähemalt on mingisugune vaheldus kuna olen pea 6aastat olnud enamasti pruunide juustega. Vahepeal küll tegin ombre kuid see mulle ei meeldinud ja tüdinesin suht ruttu. Arvan, et lilla on nüüd minu cup of tea :). Mis arvate?

crop top- choies / jacket- lindex / shorts- bershka / backpack- cropptown

11 comments:

  1. Väga badass tsikk, nii lahe! Ja see lilla sobib ka ägedalt, eriti hästi oled huulepulgaga kokku sobitanud :)
    -P.
    My blog: BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle Piia :) See huulepulk kuidagi jah läks kogemata sama värvi mis juuksed :D

      Delete
  2. Mulle väga meeldib su uus juuksevärv just selline nagu ta praegu on;) ja meik sobib ka väga hästi siia juurde :) ilus :)

    ReplyDelete
  3. Väga kena! Huulevärv sobib selle tooniga tõesti väga hästi kokku! :)

    ReplyDelete
  4. Tradehouse'i kalliste toonivate palsamite peale pole mõtet küll mitte sentigi kulutada!! Been there, done that :) Otsi ja osta vene Tonika palsamid, hakkavad vähemalt nähtavalt ja jäädavalt peale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, et ütlesid :) Tean, et Porta femmes on vene toonivaid palsameid, niiet lähen uurin siis hoopis sealt :).

      Delete
  5. Tõesti väga ilusad pildid, kuid kõik kuidagi nii ühesugused, oleks siis mingigi valiku teinud. Ei taha pahaga midagi öelda, aga tõesti pole huvitav vaadata nii :D
    Ja Sa nii Iti viimase aja piltide peal :P

    ReplyDelete
  6. Olen kasutanud odavaid ilutooteid (minevikus) kui ka kvaliteetseid professionaalseid juuksehooldustooteid (tegelikult kehtib see ka näo-ja kehahoolduses jne) ning hinnavahe tuleneb siiski sellest, et odavates toodetes kasutatakse odavaid koostisosi ning vastupidi, kallimates kvaliteetseid koostisosi, mis pikas perpektiivis ei hakka juustele kogunema ning neid lõhkuma. Esialgse efekti jätavad hea, kuna on odavat silikooni täis, aga ajapikku on see juustele kurnav. Peale seda, kui mu juuksur mind selle koha pealt valgustas, vaatan odavat kosmeetikat ja juuksehooldust hoopis teise pilgu ja ettevaatlikusega.

    Enda kogemusest lähtudes soovitan ikkagi panustada enda ilusse ja selle hoidmisse ning mitte lähtuda toote hinnast vaid siiski selle kvaliteedist :)

    PS! Uus juuksevärv näeb väga kena välja, sobib suurepäraselt :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign