Pages

Monday, July 6, 2015

Viljandi bash 2015

Reedel sõitsime kuttidega Viljandisse kus toimus Viljandi bashi Game of skate. See toimus imelise Viljandi järve ääres kus oli tõesti super ilus. Viljandi on üldse mega kaunis mägine koht kuhu läheks alati hea meelega :) Peale game of skate leidsime endale telkimiskoha(aitäh Mariel!) ja panime telgi püsti ning sättisime peole. Pidu oli üli tuus! Esines Tommy Cash ja sai ikka mega palju tantsitud, god kuidas ma seda igatsesin. 
Järgmine hommik alustati tõuksi, uisu, rula ja bmx võistlustega. Ütleme nii, et läks päris hästi. Meelis ja Kristjan said edasi finaalidesse ja Meelise sõitu oli mul seekord kuidagi eriti mõnus vaadata. Lihtsalt ta runis oli tõsiselt näha kuidas tal oli hype sees ja kuidas ta feel'is oma run'i. Ehk tänu sellele kvalifikatseerus ta ka viiendana, mis on minuarust ikka väga super tulemus. Võistles ju lausa 45rulatajat ja mitte ainult eestlased. Peale võistlust läksime korra ujuma ja jalutasime linnavahel. Pean jälle mainima, et Viljandi on tõesti super koht! Õhtul käisime ka peolt läbi kus oli jällegi üli fun.
Järgmine päev toimusid juba finaalid ja ka seal läks üpris hästi. Kokkuvõtvalt jäi Meelis kaheksandaks ja Kristjan üheteistkümnendaks mis on väga super. Tublid poisid! :) Meelis võitis veel instagramis ühe pildikonkursi ja nii saimegi veidi manti teele kaasa. Jäime üritusega väga rahule ja oleks tahtnud seal isegi kauem olla :D Nüüd ei jää muud üle kui oodata Kuldrula :)

Mõned pildid leiab veel mu instagramist- teelemustallikas

2 comments:

  1. Miks sa komasid ei kasuta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekkis sama küsimus, mõtlesin kohe, et kas sa ei kasuta neid, sest ei tea täpselt kuhu õige panna oleks ja siis ei pane üldse?! Ja nende inglise keelsete asendussõnadega pingutasid vist ka üle, eriti ühes lauses: "Lihtsalt ta runis oli tõsiselt näha kuidas tal oli hype sees ja kuidas ta feel'is oma run'i. " :D

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign