Pages

Thursday, August 20, 2015

Kuldrula 15

Nädalavahetus oli ülimalt busy, sest toimus Onwheels Kuldrula 2015. Seeaasta olime koos Anitaga niiöelda korraldustiimis. Ehk siis olime infotelgis kõigile abiks, regasime võistlejaid, andsime auhindu üle ja õhtul aitasime asju kokku panna. Mul on hea meel, et sain kuldrula korralduspoolt näha ja kui ma varem arvasin, et mis see võistluse korraldamine ikka olla saab, siis nüüd on arvamus ikka kõvasti muutunud. Kõik nägid nii palju vaeva, et terve üritus oleks suurepärane nii sõitjatele kui ka rahvale ja isegi korraldajatele endale. Rasmus, kes seal eesotsas oli, sai kõigega nii hästi hakkama. Tal oli koguaeg üli palju tegemist ja üli kiire, kuid ta jõudis kõigi juures käia ja küsida kas kõik on hästi ning iga ta teine sõna oli aitäh. Lihtsalt super inimene! Samahästi sai oma tööga hakkama ka Kristo, kes tegeles põhimõtteliselt koguaeg arvuti taga. Tema hooleks oli kogu punktide arvestuste kokkupanemine ja põhimõtteliselt kõik muu mis oli vaja korda seada ja ta lihtsalt jooksis ja tegi ja sai kõigega super hästi hakkama. Neid kahte inimest seal vaadates oli ainult üks asi mõttes. Nad on niiiii tublid. Nagu tõsine respect neile! Ja ka kõigile teistele kes kõigega kaasa aitasid. Lihtsalt eriti tahan neid kahte inimest tänada kuna ma nägin nende tööd pealt ja see oli lihtsalt hull! 
Kuna ma liikusin ise kaameraga seal suht vähe ringi siis palju pilte mul teiega jagada ei ole kuid emotsioonid on laes ja üritus oli pehmelt öeldes väga-väga super! Aitäh kõigile:)
Ma lihtsalt ei oska kuskil mujal oma tänulikkust välja näidata, niiet ehk ei ole sellest midagi, kui seda just siin teen.
2016 Kuldrulal näeme! :)

2 comments:

  1. Yepp! Ma ka nii häppi, et saime seal abiks olla ja asjatada. Järgmisel aastal uue hooga! ;)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign