Pages

Thursday, December 17, 2015

Christmas Party in Latvia

Eile hommikul jõudsin koju Riia Arenast kus toimus firma jõulupidu. Käisin samal peol ka eelmine aasta, kuid siis toimus see Saku Suurhallis. Need jõulupeod on olnud alati väga võimsad ja huvitavad. Kuna ma ise väga alkoholi ei tarbi, ei joonud ma ka seekord midagi. Vaatamata sellele oli mul väga lõbus ning hommikul ei olnud peale väsimuse miskit viga, ainult head emotsioonid. See aasta oli peol Läti teema kuid kuna ma ei osanud kuidagi midagi Lätiga seostada panin ennast lihtsalt vähe pidulikumalt riidesse. Väga raske oli mul õiget riietust leida ja kuna ma endale mittemingisugust kleiti ei leidnud mõtlesin proovida huvi pärast jumpsuit'i. Kui algselt selle ära ostsin. kahtlesin päris kaua, kas ma ikka panen selle endale selga. Kuid hiljem kui tegin meigi-soengu ja kõik muu, jäin ma siiski oma ostuga rohkem kui rahule ja tundsin ennast selles väga hästi. Nüüd oleks vaja vaid rohkem üritusi, kus veel sellist asja kanda saaks, hehe. Panen siia ka eelmise aasta peo postituse lingi. Päris huvitav oli endal ka vaadata milline aasta tagasi välja nägin, kuid ega ma suurt selle ajaga muutnud ei ole:D. Vaata ka eelmise aasta postitust SIIT.

18 comments:

  1. Täitsa lõpp kui ilus naine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oeh, ma kohe ei oska midagi nii heade sõnade peale öelda...SUUUR aitäh!!! :)

      Delete
  2. See jumpsuit on eriti kena su seljas! Kui saladus ei ole, kust seda osta saab?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Ostsin selle reservedist kuid olen näinud nüüd sarnaseid ka H&M'is.

      Delete
  3. Nii ilus! Kus sa töötad, kui see saladus pole :)?

    ReplyDelete
  4. Vau. See jumpsuit on imeline. Fantastiline näed välja!

    ReplyDelete
  5. Wowoww. Kui sul nendest kiitvatest-õhkavatest kommentaaridest juba küllalt ei ole, siis siin on üks veel! Näed imeline välja!

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oeh, niiii super hea on selliseid kommentaare aeg-ajalt näha. Eks igale naisele toob see naeratuse näole. Suured-Suured tänud! :) Ja eks leidub ka harva selliseid üritusi kus ennast niiöelda kauniks naiseks teha saab :)

      Delete
  6. Wow millised pildid ja veel kenam Sina! Tõesti Super! :)

    http://mmmariiiaaa.blogspot.com.ee/

    ReplyDelete
  7. Wow millised pildid ja veel kenam Sina! Tõesti Super! :)

    http://mmmariiiaaa.blogspot.com.ee/

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign