Pages

Tuesday, January 12, 2016

Snow

Täna sain õdedega kokku ja kuna õues oli super ilm(soe ja lumine) mõtlesin lasta neil kiirelt endast paar pilti teha. Mulle nii meeldib kuidas lumi piltidele väga mõnusa valguse jätab ja muudab kvaliteeti kuidagi paremaks. Nii mõnus on kohe töödelda. Kindlasti on mul plaan mõni lahedam shoot veel lumes teha, inspiratsiooni igaljuhul jätkub. Ja kui nüüd inspiratsioonist rääkida, siis on mul juba detsembrist olnud plaan minna Pärnu myfitnessi. Läheksin ja registreeriksin ennast kohe ära kuid kuna ma ei ole mõni aeg trennis käinud, siis on pisike kartus sees. Kõige enam meeldiks mulle käia jõusaalis kuid ma väheke põen sinna minna. Ma tean, et kindlasti oskaksin seal midagi teha aga kuna ma ei ole just seal saalis käinud, siis väike kahtlus sees on ikka. Seega küsingi, et ehk keegi mu lugejatest käib seal trennis ja tahaks mind ka endaga kaasa võtta ja ehk koos oleks toredam? :)

Jaa ma armastan seda pehmet ja sooja cardigani mille sain umbes aasta tagasi shein.com'ist. Ikka on see üks mu lemmikutest soojadest kampsunitest mu kapis.
cardigan- shein  /  beanie- onwheels  /  watch- daniel wellington

7 comments:

  1. Miks myfitness, tule tervisesse, saan abiks olla :))

    Anita olen muiduuu, tööl ei taha sisse logida :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh, saan sinna hea hinnaga :) aga vb mingiaeg tervisesse ka, proovin enne myfitnessi ära aga lahe oleks küll koos käia. Soojemaks läheb lähme jooksma ja välijõukasse :)

      Delete
  2. Oi kuidas ma kartsin Viljandis myfitti minna aga ausalt pole hullu midagi, ma nii kartsin et koik vaatavad jne :D Aga koik on vale hirm, tegelikult on vaga tore koik :) Mul saab veebruaris juba aasta seal olemist ja toesti tore klubi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks algul on kindlasti kõigil pisike kartus sees, aga jep, peab ennast kokku võtma ja ma usun, et pärast saan ka aru, et miks üldse põdesin :D Väga tubli oled! :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign