Pages

Monday, February 22, 2016

Starbucks, chit-chat, vlog

Olen nüüd väheke teist eemal olnud ja igatsesin blogimist väga. Kui te mind facebookis jälgite siis juba teate, et pidime Meelisega uut korterit hakkama otsima. Saime praeguses vaid kolm kuud elada kuigi arvestasime vähemalt aastaga. Kahjuks elus tuleb keerulisi olukordi ette kuid saime õnneks selle probleemi lahendatud tänu headele inimestele, kes meie postitust nii palju jagasid. Aitäh teile kõigile! :)
Käisime see nädalavahetus Rootsi kruiisil koos sõpradega kus oli väga-väga super tore. Väljaarvatud siis viimane öö, kus laev loksusu ikka väga hullult. Pikalt ma reisist ei räägi, sest reedel Tallinna minnes käisime Anitaga läbi Canonist kus sain endale kasutamiseks Canon Legria mini ja tegin ka meie reisist VLOGI!!! Ma tean, et paljud on minult vloge oodanud ja mulle väga meeldib neid teha seega on mul nii hea meel teatada, et paari päeva jooksul panen siia reisi vlogi üles. Vuhuu! Kuna mul on nii mugav ja hea kaamera hetkel kasutuses, siis teen kindlasti ka daily vloge näiteks meie kolimisest ja ka muid videoid. Nüüd olekski mul hea teie käest küsida milliseid videoid te sooviksite minult näha ja ma teen neid hea meelega nii palju kui võimalik :).

haha, igal pildil on starbucks kuna meil ei olnud pildistamiseks väga aega ja väikese kohvipausi ajal sai  neid teha mitmeid :D.

2 comments:

  1. jee vlogs! tahaks nii väga teha, aga krt elu pole nii põnev hahaha!
    ma ise vaatan igasugu vloge, ja vahel on lihtsalt tore vaadata, millega inimene tegeleb päeva jooksul, mis poest ostab ja mis õhtuks sööb ja niisama mis mõtted peas ringlevad. aga samas on tore ka veidi special vloge vaadata, nt nagu sa ise ütlesid, et tahad kolimisest teha - ma heameelega vaataks! ja reisi vlogi ootan kaa, sest milano oma oli ülicool! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mul on tegelt sama, igapäevane elu ei paku pinget :D. Teen vloge vaid reisidel, sest see on vähe põnevam ja ehk kolimine pakub ka väheke huvi :D.
      Aga mul on nii hea meel, et sulle milano vlog meeldis ja hea meelega üritan nii palju vloge teha kui võimalik :). Aitäh Sulle, sa oled nii armas!

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign