Pages

Sunday, April 24, 2016

Ilublogijate kokkutulek 16

Laupäeval toimus siis see palju kajastust saanud ilublogijate kokkutulek. Ma ei saa küll ennast ilublogijaks liigitada kuid ütleksin enda kohta moeblogija, kes vahel ka paar ilu teemalist postitust kirjutab nagu ka paljud teised :).
Üritus ise oli väga lahe. Sai paljude tuttavate blogijatega jutustatud kui ka uutega tutvust tehtud. Kuulasime erinevate brändide lugusid ja tutvustusi ning saime hiiglaslikud kinkekotid. Lisaks naeratas mulle loosiõnn ning võitsin endale veel ka Sundari kinkekoti. Uuuh, kuidas ootan asjade katsetamist ja proovimist! 
Kogu üritus toimus Al Bastione restoranis kus pakuti meile maitsvaid snäkke ja mega head pitsat. Igaljuhul ei kahetse, et üritusele kohale läksin ja teeksin seda teinekordki. 
Kui midagi korralduse poole pealt öelda, siis kõik korraldajad olid super tublid ja kõik oli ilusti läbi mõeldud. Mida mina teeksin teisiti oleks olnud see, et oleksin blogijad kutsetega ise kutsunud mitte teinud kõigile vabalt registreerimist. Sellega oleks vältinud seda, et ei tuleks kohale selliseid blogijad, kes on vaevalt paar postitust teinud. Nende seal viibimine ei ole üldse halb, vastupidi, kindlasti neile väga huvitav kogemus kuid brändidele mitte nii kasulik. Lisaks ei oleks olnud ka mingeid ''varguseid'' kinkekottidest. Samas oli see hea võimalus neile, kes ehk on alles blogiga ''jalad alla saanud'' ning nüüd oli neil super võimalus suhtlemiseks brändidega, et endale koostöösi hakata hankima. Aga see on vaid minu arvamus ja isiklikult oli mul kõik väga hästi. Kinkekottides super head asjad, naeratas loosiõnn ja sain suhelda super toredate inimestega. Niiet aitäh selle kõige eest! :)

Grupipildid tegi Alina Birjuk

12 comments:

  1. Üritus oli tõesti väga vinge ning kingikotid meeletult suured! :)

    ReplyDelete
  2. Minu arust oli just äge, et ka mitte nii "suured" blogijad olid oodatud. Muidu tekibki selline kinnine ring blogijaid, keda igale poole kutsutakse ja teistel nagu polegi võimalust. Kõik peavad ju kuskilt alustama :) Ning samuti natuke imelik on luua võrdusmärk alustavate blogide ja "varguste" vahel. Ka algajamad blogijad on normaalsed inimesed ju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda ma kirjutasin isegi, et see on hea, et ka uued saavad nii endale koostööpartenerid ja teistega tuttavaks jne. Ja rõhutan, et mõtlesin selliseid kellel vaid paar postitust. Need kel juba korralik blogi olemas kuid pole lihtsalt tuntust, neile super võimalus kuid ühe-kahe postituse teinud blogija ei ole minuarust veel blogija. Ehk seletasin veidi valesti. Ja kohe kindlasti ei pannud ma sinna vahele võrdusmärki. Ja pole kordagi öelnud, et algajad pole normaalsed, see on lausa naeruväärne. Vabandan kui ennast valesti väljendasin.

      Delete
    2. Ohh, hea lugeda, et valesti aru sain :) Muidu jäi kuidagi selline imelik tunne :)

      Delete
  3. Replies
    1. Ürituse all (FB) käis mingi arutelu, et kellelgi oli alguses Vestige Verdanti mingi toode kinkekotis olnud, kuid pärast enam polnud. Et keegi tõstis asju ringi vms. Ei tea muud :/

      Delete
  4. Kas NYX on ka millalgi Eestisse saabumas? Märkasin hastagi pildi peal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, arvatavasti sügisel :)
      Aga kui tahad juba varem tooteid osta siis ilumessilt saab osta :)

      Delete
  5. Minu jaoks oli ka ehk natuke kummaline, et mõnda blogi kodus järgi vaadates avanes vaatepilt, kus blogiga oli alustatud eelmine kuu. Vägisi jäi natuke kahtlus, et kas blogimist alustati nüüd blogimise pärast või ürituse pärast. Mingi ajakriteerium, kui kaua blogi pidanud oled, oleks tõesti võinud olla, et ülerahvastatust vältida. Parim viis oleks olnud korraldajatepoolne registreerijate kontrollimine. Varguse osas ei oska midagi öelda, paljud nurisesid vist niisamagi, kui nende kingkikotti miskit ei sattunud, seega me keegi ei tea, kas see Vestige Verdant seal ka tegelikult oli.

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign