Pages

Monday, October 17, 2016

Already 21

Laupäeval sain ma 21 aastaseks. Uskumatu kuidas aeg ikka lendab...Aitäh teile kõigile kes mulle facebookis õnne soovisid ning sõnumeid saatsid. Pole ikka veel jõudnud kõigile vasata aga suured tänud teile!(süda) Veetsin oma sünnipäeva rahulikult maal oma pere ja lähedaste seltsis. Nautisime üksteise seltskonda ja head toitu. Mida vanemaks ma saan seda rohkem naudin just selliseid hetki mil saab perega aega veeta ja lihtsalt olla. Nüüd veel eriti kui meie peres on pisike poisiklutt kes iga päevaga nii palju kasvab ja areneb, et sellest ei taha lihtsalt ilma jääda.
Pühapäeval sõitsime aga kodu lähedal asuvale järve äärde kus ma olen varemgi korduvalt pilte teinud. Seekord kõndsime natukene ka raba rajal ning otsustasime seal mõned klõpsud teha. Sügis on ikka meeletult ilus aeg ning kuna see on mu lemmikaastaaeg ja üleüldse armas aeg ning mul oli ka just sünnipäev, siis mõtlesin teilegi teha ühe kingituse. Niiet järgmine postitus on giveaway kus loosin välja hulgaliselt erinevaid asju mis teile mõeldes kokku olen pannud :) Seni aga olge mõnusad ja nautige seda ilmelist ja karget sügist!

coat- shein(<-click)  /  beanie- primark  /  jeans-bullandbear  /  shoes- h&m

9 comments:

  1. Kaunis! Ja pildid samuti imeilusad!

    ReplyDelete
  2. NII ILUS! Iga kord võtad sõnatuks oma piltidega :D.

    ReplyDelete
  3. Su naeratus on südantsoojenav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oeh, suuuuuur aitäh! See tähendab mulle palju :)

      Delete
  4. Hei! Olen su blogi juba kaua-kaua jälginud. Väga armas neiu oled :) Sul on küll rohkem moeblogi, kuid mind näiteks on juba ammu huvitanud teie suhe Meelisega. Kui see liiga isiklik pole :P Kuidas kohtusite? Kas on olnud suuri erimeelsusi ka? Kuidas probleeme lahendate? Mida tulevikuks olete planeerinud? Ja kõik muu vahva, mis ühe pika suhtega kaasas käib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, et oled mu blogi pikaaegne lugeja. Suur tänu Sulle! :) Meil saab Meelisega detsembris 5aastat suhtes olemist ja ehk oleks siis armas teha mingisugune postitus kus meist lähemalt räägin. Kui sul on veel küsimusi võid need siia kirjutada ja vastan kõigile :)

      Delete
    2. Nii tore, et oled mu blogi pikaaegne lugeja. Suur tänu Sulle! :) Meil saab Meelisega detsembris 5aastat suhtes olemist ja ehk oleks siis armas teha mingisugune postitus kus meist lähemalt räägin. Kui sul on veel küsimusi võid need siia kirjutada ja vastan kõigile :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign