Pages

Wednesday, November 9, 2016

Giveaway

 Ma pole päris pikalt teile loosimist teinud ja mul on nii hea meel üks nüüd käima lükata :) Loosin teie kõigi vahel välja ühe suure kotitäie erinevaid tooteid kust peaks reaalselt iga naine endale midagi head leidma. Kuna pakis on üle 16 toote, siis nimetan neist tähtsamad koos tootekirjeldusega siia, et teil oleks suurem ülevaade mis pakis on ning oleks ikka hea põhjus loosist osa võtta :).
Igaljuhul on mul ülimalt hea meel teile see pakike välja loosida ning loodan, et te kõik võtate ka sellest osa.
Selleks ei pea muud tegema kui jälgima mu blogi facebook lehte SIIN(<-click) ning jagama seda postitust facebookis oma sõpradega SIIN(<-click)
Head loosiõnne!
Kotist leiab:
1. Aesti loodusliku šampooni- Olen ise ühe pudeli oma juustel ära kasutanud ja tegemist on väga mõnusa šampooniga. See näeb välja nagu paks tume šokolaad ja lõhnab nagu loodus :) Tehtud on see eesti puhtast turbast ning lisatud on ka argaaniaõli. Juuksed jäid peale pesu väga mõnusad pehmed ja ma ei pidanud peale pesu isegi palsamit lisama(mis on minu puhul imeks pandav). Mulle meeldib, et see on täiesti eesti teema ja puhas loodus. Mis saab veel parem olla?
2. Bioderma Sebium Mat Control- Tegemist on läikimisvastase vedelikuga segatüüpi/rasusele nahale. Seda vedeliku on hea hommikul peale näopesu nahale kanda ning seejärel teha meik. Nahk püsib veatu, tasane ning täielikult matt kogu päeva. Bioderma juures on hea veel see, et sa ei pane endale näkku mingisugust keemiat vaid puhast ja korraliku toodet. Lisaks matistavale efektile parandab see ka su näonahka ja on igatepidi kasulik :).
3. Bioderma  Hydrabio Perfecteur SPF30- Igapäevaselt soodustavad saaste, stress ning külm naha dehüdratsiooni ning enneaegset vananemist. Kui nahk muutub dehüdreerituks, laguneb epidermis, tekivad kortsud ning väheneb naha pingsus. See toode aitab suurendada naha vereringlust rakkudes ning taastada loomulik naha niiskuse taseme. Seega paraneb naha tekstuur, jume ning loomulik sära. Tänu oma antiUVA-UVB-filtritele, pakub toode ka kõrget kaitset kahjuliku UV-kiirguse eest ning kaitseb nahka enneaegse vananemise eest.
4. Bioderma Sensibio H20 puhastusvesi- Väga hea toode meigi eemaldamiseks. Ei pea maha loputama ning sobib suurepäraselt ka silmameigi eemaldamiseks. Säilitab naha loomuliku tasakaalu.
5.Mossa Micellar vesi- Toote sees on vaarikast pärinevad vitamiinid. Nagu tõsiselt on pisikeste vaarikate pisikestest seemnetest välja võetud need head vitamiinid ja ühte suurde purki pistetud. Kui armas on see :)
6. Joik Sidruni ja Vanilje kehakreem-  Sisaldab ka astelpalju ning jogurti ekstrakti. Imendub kiirelt ning jätab naha siidiseks. Mõnusat pisikest pumbaga pudelit on väga hea kotis kaasas kanda ja vajadusel kasutada.
7. Blistex huulepalsam Protect Plus- Säilitab huulte niiskustaseme, rahustab külmast lõhenenud huuli ning on tuult tõrjuva niiskuskaitsega. Just eriti hea talvistel aegadel!
8. Blistex Coplete Moisture- Ennetab huulte kuivamist ja kaitseb lõhenenud huuli tagades superniisutava efekti.
9. ST. MORIZ self tanning lotion- Talve tulekul hakkab suvel saadud jume kaduma ning hea lihtne on kasutada isepruunistavaid kreeme. St. moriz tooted on ühed parimad ning panin ka teile loosipakki ühe proovimiseks.
10. The look at my eye eyeshadow- Seppäläs on müügil ka meigi tooteid ning see lauvärv on just sealt pärilt. Mõnusalt sätendav pruunikas toon peaks sobima igaühele :).
11. The brilliant lip gloss- See huuleläige on jällegi pärit Seppälä meigikollektsioonist ning on mõnusa oranzika tooniga.
12. NYX intensive butter gloss- Kes ei ole kuulnud NYX'ist? Alles hiljuti jõudis NYX ka Eestisse ning sellepuhul lisasin minagi ühe mõnusa huuleläike kreemi siia pakki. Toon on virsikuroosa ja mõnusalt pehme ning intensiivse värviga.
13. Lumene artic glow lip gloss- Mõnusa roosa tooniga pehme huuleläige.
14. Bellapierre cosmetics- Mõnusat tumepruuni tooni sätendav lauvärv
15. Sundari Firming Bodycare Set- Armas kotike kus sees on kolm toodet täisulikuks hoolduseks kehale ja hingele. Sinna kuuluvad: Gotu Kola ja Lotus Keha õli, Gotu Kola ja Kukui kehakreem, Gotu Kola ja Carrageenan Keha puhastaja. Sundari tooted on üli põnevad ja soovitan nende kohta rohkem lugeda siit- Sundari.ee
16. DR.BRONNES seebid-  Sain just hiljuti Dr. bronnes seepe ning olen väga põnevil nende toodete katsetamisega. Lisasin ka teile paar erinevat seebi näidist proovimiseks. Tegemist on täiesti puhtast loodusest tehtud seepidega mis on ka 100% vegan. Neid seepe saab kasutada reaalselt vähemalt 21 otstarbel ning need tunduvad niii põnevad. Lisan kotti ka kasutusjuhendeid mida kõike nendega teha saab. Kui põnev :).

2 comments:

  1. kas sa oled ise Biodermat kasutanud? olen nende tooteid apteekides vaadanud, aga pole veel peale näovee midagi kasutanud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üli hea on :) isiklikult kasutan juba pikalt! Ei tekita allergiat ja sobib tundlikule nahale, samuti lõhnaainete vaba :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign