Pages

Monday, November 28, 2016

Win-Win

 Teen siis kauaoodatud facebooki loosimise võitja teatavaks, kes saab endale kotitäie kõike head ja paremat ilu valdkonnast. Proovisin erinevaid appe kuidas oleks lihtsam võitja välja loosida, sest osalejaid oli ligikaudu 3 000!! Nii tore on seal nii suurt numbrit näha :) Aga okei, mis ma ikka keerutan. Loosi võitis ILONA VAITOVSKI! Palju-palju õnne! Võtan sinuga ühendust!

Täna oli üle pika aja üks mõnus päikseline ilm ning sai mõned pildid tehtud. Vaikselt sadas lund ja loodetavasti tuleb seda aina juurde, sest valged jõulud on ikka kõige mõnusamad. Ilusat advendiaega teile! :)

sweater- takko  /  jeans- shein.com  /  beanie- onwheels  /  sneakers- h&m

7 comments:

  1. Replies
    1. Aitäh, kusjuures tegin selle lauvärvidega ja huulepalsamiga, hehe :)

      Delete
  2. Vau, millised fotod! Ja mulle meeldib ka huulevärv, mis toodet huultel kasutasid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh :)
      Kasutasin tavalist huulepalsamit ja segasin pruunide lauvärvidega :D Täiesti suvalt katsetasin ja tuli midagi sellist välja :)

      Delete
    2. Väga lahe idee, andekas :)

      Delete
    3. Kas võitja on tõesti juhus, et su oma endine töökaaslane ja nii öelda väga hea tuttav? Kahtlane maik natuke sellel loosil..

      Delete
  3. Ootasin juba seda kommentaari :) jah, programm valis juhusliku võitja kelleks osutus mu endine töökaaslane. Ma ju ei hakka keelama oma tuttavatel loosimistel osaleda, sest kui nad peaksid võitja, siis ma ei saa neile võitu anda kuna keegi tunneb siis ebaõiglust. Muidugi oli mul hea meel kui ta võitis aga see oli tõesti juhus ja tema õnn ja ma ei tunne ennast sellepärast halvasti, sest olen alati loosimistes üdini aus.

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign