Pages

Friday, January 20, 2017

Cozy winter

Pole siia pikka aega sattunud. Nii palju on tegemist olnud ja kuidagi teadlikult vast blogi tahaplaanile jätnud. Samas on nüüd tahtmine jälle postitama hakata. Küllalt saanud motivatsiooni ja on ka pilte mida jagada. 
Tegelesime mitu nädalat Pärnu kaasava eelarve hääletusega ja võitsime enda projektiga ära! Nii super lahe ja uskumatu, et Pärnusse tuleb ekstreemspordi keskus ehk rulapark. Olen ka ise viimaselajal sõitmist rohkem harjutanud ja ma ei saa aru, miks ma need viis aastat mil Meelisega koos olen olnud rulatamist tõsiselt ei võtnud ja ei õppinud korralikult sõitma, nii hea õpetaja omast käest võtta :D.  Tegelikult üritasin küll aga andsin koguaeg alla, sest see ei ole just kõige kergem ala. Aga nüüd vanainimesena üritan siin õppida ja olen väga rahul, vaikselt juba midagi oskan :D
Lisaks sellele veetsin ühe pika päeva Tallinas kus värviti mu juuksed; tehti soeng, meik ning õhtul oli stuudios pildistamine. Kogu kogemus oli üli lahe, ning varsti-varsti saan teile ka tulemust näidata ning räägin kõigest ka lähemalt.
Ühesõnaga on palju vahepeal toimunud ja eks saan siin vaikselt jälle teid asjadega kursis hoida ja ikka tihedamini postitada. Väike puhkus vahel on hea :)
Täna käisime Meelisega ranna ääres mu shein'ist saadud ülipehmet ja mugavat vesti pildistamas. Ilm oli nii mõnus soe ja rahulik ning rannaääres on praegu ikka tõsiselt ilus.

Vest- Shein.com(<-click)  /  Jeans- Tally Weijl  /  Shoes- H&M

2 comments:

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign