Pages

Wednesday, August 9, 2017

Rooftop

Oeh, mega nädalavahetus on möödunud. Eestis toimus Weekend ja Intsikurmu festival. Oleksin nii väga tahtnud just Intsikurmule minna ja oli ka tasuta pilet olemas aga kahjuks töö tõttu jäi minemata. Meelis aga käis seal ära ja kindlasti järgmine aasta külastame seda koos. Tundub nii lahe üritus :). Weekend mind nii väga ei tõmba. Käisin seal esimene aasta, sest oli võimalus tasuta vaatama minna ja festivali möll on lahe aga kuna mind selline muusika väga ei köida, siis see üritus mind suurt ei tõmba ka. Siiski kuna üks sõber tahtis väga artisti Macky Gee Live näha, siis mõtlesime sõpradega afterpartyle minna. Ja kuigi me lõpuks kogemata just tema live maha magasime vale lava juures tantsides, oli meil ikkagi mega tore ja hommik saabus nii kiirelt.Aga kuidas teie nädalavahetus möödus? Käisite ka mõnel festivalil või mis üldse sellistest festivalidest arvate? :)
Eile aga käisime üle pika aja Meelisega kahekesi pildistamas. Ma enamuse ajast lihtsalt naersin ja väga raske oli normaalseid pilte saada aga nii fun oli. Lõpuks tahtis üldse Meelis, et ma kuskile katusele roniksin ja tegin seal ka paar pilti millest ühe ka siia panna saan :D. 
Aa ja ma oman nüüd enda elus esimest korda valgeid pükse. Ma koguaeg mõtlesin, et valged püksid pole üldse minu teema ja ma ei oska neid kuidagi sobitada aga minuarust valge ja pruun sobivad nii hästi kokku, et ma mõtlesin proovida. Valisin need püksid romwest ja kartsin, et netist tellides on mega riskantne ilusaid pükse saada aga läks õnneks ja päris coolid on :)
Lisaksin veel, et kes soovib mu tegemistega igapäevaselt kursis olla, siis päris tihti teen ma enda instagrami story's postitusi niiet kui sa veel mu instagrami jälgija ei ole, siis mine pane follow- teelemustallikas

Pants- Here  / Cropped hoodie- Here  /   Sneakers- H&M

2 comments:

  1. Ooh, nii värskelt mõjub valge ja pruuni kooslus, iluuus!

    ReplyDelete
  2. Nii huvitavad postitused ja veel ilusamad pildid!!

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign