Pages

Wednesday, September 26, 2018

Bestbrands

Hei armsad,
Pole siia pikka aega jõudnud. Tegelesin enamasti ainult instagramis kuid tundsin siiski blogimisest puudust. Hakkan siia nüüd jälle tihedamalt postitusi tegema, sest kõvasti on materjali mida teiega jagada ja rääkida. Elus on olnud väga-väga suured muutused ja vaikselt tahan parimaid osi ka teiega jagada :).
Praegu aga räägiksin Teile ühest uuest poest mis Solarises avati. Tegemist on Bestbrands poega kuskohast leiab palju erinevaid tuntud ja kvaliteetseid brände näiteks nagu Didriksons, Napapijri, Kendall + Kylie, Lacoste, Birkenstock.
Käisin ükspäev poes ka kohapeal ja valisin endale Didriksonsi parka ja Kendall + Kylie jalanõud. Piltidel näitangi Teile enda valikut millega olen mega rahul. Pole selliseid jalanõusid veel kellelgi näinud ja need näevad mega lahedad välja. Didriksonsi parkat olen alati endale tahtnud aga pole siiani seda endale soetanud. Nüüd valisingi mega mõnusat oranžikat värvi jope, mis on pehme, soe ja Eesti ilmastikule täpselt õige.
Soovitan kindlasti Solarisse kohapeale minna ja tutvuda sealse kaubaga. Ja kui te sinna juba lähete, siis anna Teile kaasa sooduskoodi “TEELE”, mis annab -20% soodustust kogu ostult. Usun, et see on väga hea pakkumine :)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign