Pages

Wednesday, September 17, 2014

97

Eile läksime Meelisele skeidikosse ostma ning käisime veel mõned poed läbi. New yorkeris ringi vaadates märkas Meelis sellist Jersey särki ning mõtles, et võiksin seda selga proovida, ütles veel, et sa näed sellega välja nagu tumblr girl :D. Algul see särk seal rippudes mind enda juurde ei tõmmanud kuid selga proovides hakkas siiski meeldima. Meelis siis ostis selle mulle ära, sest talle see meeldis ja tal endalgi suht samasugune särk. Nüüd me matchime ilusti kokku. Meelis veel mõtles, et oleks üli armas kui seda blogis mainiksin :D.

10 comments:

  1. Ta on kindlasti uhke nüüd :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väike naeratus tuli näole küll kui postitust luges :D

      Delete
  2. Nii külmaga pole mõtet neid lühikeste riietega pilte teha. Liiga hästi näha, et käe- ja jalakarvad turris ja kananahk ihul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures eile oli väga mõnus soe ilm ja tegin need kodujuures ning külm ei olnud mul üldse, pigem väga soe tumedate riietega, sest päike küttis mõnusalt :-) ja kahjuks mul pikad käe karvad mis läbi päikese kumavad. Aga aitäh muretsemast :-)

      Delete
  3. su uuendused ja pildid on alati nii iti blogi moodi, kas ta on su iidol :) ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui sulle nii tundub, aga mul ainult 2iidolit ja Iti ei ole üks neist. Endaarust ei ole ka blogi tema moodi mitte kuidagi :-)

      Delete
    2. Minu meelest on Teele blogi koguaeg sellises stiilis olnud nagu praegu ja selles on vähemalt säilinud siirus ja Teele räägib asjadest nii nagu need on :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign