Pages

Friday, November 21, 2014

Snow

Täna oli üle pika aja peaaegu, et terve päev vaba. Hommikul tõusin ikka kaheksa läbi üles ja aknast välja vaadates läks tuju nii heaks. Lumi tuli maha! Mulle nii meeldib lumi, nagu ausalt, ma loodan, et see niipea ära ei sula :)  
Enamasti olen tööl olnud ja kuna homme on Vändras esinemine, siis oli vaja ka veidi rohkem trenni teha. Ma ei ole nii kaua esinenud. Kui täna mõtlema hakkasin, siis viimati esinesin kevadel. Pea terve suvi olin tantsimisest eemal ja eks pisike hirm on ikka sees, aga samas ka mega hea tunne. Ootan homset põnevusega. 
Selle kiire nädala sees unustasin ma täiesti ära, et teazy giveaway võitja on välja loosimata, igatahes tegin selle nüüd ära ja võitjaks osutus Mariliis. Palju õnne! Kirjutan sulle :)

Jaa trendyfine.com saatis mulle selle armsa pusa mida nendel piltidel kannan.

4 comments:

  1. Näed küll hea välja, aga viimasel ajal tundub, et teed postitusi vaid siis kui mingitele tasuta asjadele reklaami vaja teha. Hakkab kuidagi üksluiseks muutuma.

    ReplyDelete
  2. Millega seoses sa esined?
    Pildid on väga ilusad! :)

    ReplyDelete
  3. Sa oled niii ilus tüdruk.. Palun võta need juuksepikendused ära

    ReplyDelete
  4. Minu meelest ka, sul omal ilus ombre ja siis sa rikud selle täiesti teist värvi pikendustega, mis ausalt öeldes näevad veits nartsud välja.

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign