Pages

Thursday, December 18, 2014

White sheets

Kuna õues on max kella kolmeni normaalne pildistamise valgus, siis ei jää muud üle kui peab toas pilte tegema. Ma tõesti mõtlesin, et kui tahad toas häid pilte teha peab olema hea valgustus jnejne. Sellepärast ma ise toas pildistada ei üritanudki. Saime siis täna Erlega kokku ja plaan oligi mõned pildid teha algul õues ja peale seda proovida mõned pildid teha toas. Erle tõi mu nikonile välklambi ja proovisime sellega pildistada kuid palju paremad pildid jäid hoopis tavalise laualambiga mille voodisse panime. Niiet erilist varustust vaja ei lähegi ja saab päris normaalsed pildid. Igatahes mina olen rahul ja Erle on tõesti väga hea fotograaf ja oskab häid nurki leida, niiet mul on väga hea meel, et me tuttavaks saime :)


11 comments:

  1. Mõnusa fiilinguga pildid ja see valge top on suppper!

    *Merrific*

    ReplyDelete
  2. Kas sul päris tätoveeringud?või kuidas tehtud? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainult üks on päris, teised otsin Seppälä'st. Need on tavaliselt veega kinnituvad tattod ja näevad üllatavalt reaalsed välja :)

      Delete
  3. Tõesti coolid pildid! Kahju, et mul pole selliseid valgeid seinu, linu ja ilusat voodit.
    -P.
    Bowtie Diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh sulle Piia nii armsate kommentaaride eest! :)
      Siis peab kellegile külla minema ja tema voodit laenama, et pilte teha ;) Pärnu satud anna teada :D

      Delete
  4. Kõigepealt tahaksin mainida, et sulle sobib ideaalselt punane huulevärv. Tahtsin küsida, et piltidel, kus sul on hele huulepulk, kust sellist osta/tellida saaks? :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign