Pages

Wednesday, February 25, 2015

Spring is coming

Kuu lõpp on olnud väga töine ning vabal hetkel käin autokoolis. Sõitsin täna esimest korda linnavahel ja jäin ellu, jess :D. Teooria hakkab juba lõppema ja nädala pärast peaks eksam tehtud olema. Alles ma sinna läksin kui juba hakkab üks osa läbi saama. Loodan, et asi läheb samamoodi edasi ja varsti ongi load käes. Märtsi kuu tuleb väga mõnus ning plaanis on päris mitu asja ära teha. Väikse vihjena võin öelda, et kaunistan märtsis oma keha millegi uue ja huvitavaga ning üks veidi suurem loos on ka blogisse plaanis lähiaeg teha. Pean ikka ilusti tagasi lainele jõudma, sest postitusi on tõesti väheseks jäänud mille pärast mul on siiralt kurb meel. 
Märtsi keskel külastan kindlasti ka Tallinnat, sest tulemas on simple sessioni eelvoorud ja ei ole nii ammu kuskil rulavõistlusel käinud, niiet ootan sedagi põnevusega. Iga aasta on just märtsi kuu olnud kuidagi eriline. Ehk juba sellepärast, et kevad on siis tulemas ja sellega seoses tuleb alati midagi uut ja huvitavat. 

Sain täna kokku oma väga-väga hea lapsepõlve sõbrannaga. Jõime kohvi, rääkisime juttu ning vahepeal leidisime aja, et teha mõned pildid. Hiljem koju jõudes kui pilte vaatasin mõtlesin, et mu kaamera on pekkis, sest kõik pildid olid väga ''murased'' ja ''täpilised''. Hiljem kaamerat uurides sain aru, et kõik settingud olid üli paigast ära :D. Meelis oli filmimas käinud ja ma ei pannud pilte tehes seda üldse tähele. Mõtlesin siiski pildid ära töödeda ja neid siiski siin jagada. Loodan, et teid see ei häiri :D.

 jeans-h&m  /  shirt-adidas originals  /  shoes-vans  /  coat-sheinside

7 comments:

  1. Piltidel ei tundu midagi viga olevat :) Sa kaunistad neid pilte lihtsalt ja kõik muu jääb märkamata, ehee :P
    Kevadel tulek tuletab niiväga sind meelde, tahaks rohkem aega koos veeta :)) Kalli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niii armas oled! :) Kindlasti veedame rohkem koos aega ja terve suvi on meie päralt! ;) Kalli

      Delete
  2. Teele, sa oled ikka nii ilus neiu! Ma pole kunagi blogisid nii lugenud aga täna jäin siin jube kauaks sinu oma lugema ja pilte imetlema :) vaatasin isegi kõik su videod ära :) Rõõm lugeda, et nii tubli oled :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii armas sinust Simone, Aitäh! :) Soovin sulle ainult kõige head ja edu kõigis tegemistes! :)

      Delete
  3. Hästi mõnusad pildid siiski, pole vaja põdeda :)

    ReplyDelete
  4. Piltidelt jäi kohe silma see adidas originals särk. Kust see saadud on? Üritasin netist leida aga tulutult.. Äkki oskad aidata :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign