Pages

Wednesday, June 17, 2015

I finally did it!

Ma ei suuda uskuda, et just paar tundi tagasi sain ma endale juhiload kätte!!! See on lihtsalt nii uskumatu tunne, et seda ei anna kuidagi sõnadesse panna. Peale seda kui eksamineerija mulle ütles, et ''Nüüd saad siis 10päeva ID  kaardiga sõita ja...'' muu juba läks mul kõrvust mööda, sest ma lihtsalt hakkasin ta ees nutma. See tunne mis mind sel hetkel valdas oli lihtsalt uskumatu, ma ei oska seda kuidagi sõnadesse panna! Kõik see jama ja draama mis mul sõidutundides oli on lõpuks läbi ja ma saan omaette sõita kuhu vaid soovi on. Wohoo!

Käisime eile Janari, Meelise ja Ailariga Audru kandis kuskil torudes, kus M ja A ruladega sõitsid. Mõtlesin seal ka mõned pildid teha kuid poleks arvanudki, et seal torus nii äge efekt jääb :D.
jumpsuit- romwe   /   shoes- new yorker   /   sunnies- vans

15 comments:

  1. Tubliiii tüdruk! Ja muide, Sul on nii ilus figuur! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle Sandrelle, sa oled nii armas:) ja figuuri kohta on kohe eriti hea komplimenti kuulda :)

      Delete
  2. jee palju õnne!! mäletan veel seda lubade tegemis aega, nii stressirohke ja pingeline :) tubli!
    aga tõesti pildid on väga lahedad ja see toru tekitab huvitava efekti, või sellise..maitea, ei oska õiget sõna leida..! cool igastahes :D:D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aiäh sulle! :) Tõesti oli mega pingeline aeg ja peale sõidu eksamit oli ikka hullult kergendav tunne.
      heh, suur aitäh sulle veelkord! :)

      Delete
  3. Mis jama sul oli siis sõidutundidega?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei saanud väga sõiduõpetajaga läbi...võinoh ma suhteliselt nõrga iseloomuga ja kuna ta karjus mu peale väga palju ja väga tihti, siis oli mul hullult raske ja pingeline sõita, ma lihtsalt kartsin sõidutunde. Plus mulle sõideti foori all suht alguses tagant sisse ka, niiet päris dramaatiline :D Õnneks lõpus võtsin teise õpetajaga kaks lisa tundi kes oli lihtsalt mega super tore ja ta rahustas mu ilusti maha ja sain oma pingest üle.

      Delete
  4. Congrats! Ma mäletan ka seda tunnet, mis mind valdas, kui eksamineerija teatas, et olen läbi saanud ja võin nädala pärast juhiloale järele minna. Poleks kunagi osanud arvata, et ühest plastikkaardist nii palju rõõmu võib olla :)

    K./www.diylicious.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle armas Katre :) Jaa, see tunne on lihtsalt imeline! :)

      Delete
  5. Nii tubli!
    Mõtlesin juba, et olen ainuke, kellel dramaatilised sõidutunnid on... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! :)
      Ma arvan, et kellelgi ei ole nii hullusti olnud kui minul, sadly :D Aga võid jagada oma kogemusi :)

      Delete
  6. Woooo!! Palju õnne! Ma sain load alles neljanda korraga kätte (piinlik...), nii et seda rõõmušoki pisarate tunnet tean vägagi hästi. Ja need pildid, no wow. Väga lihtne idee ja lihtne riietus, aga tõeliselt ägedad pildid!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle Piia :) Ma sain teise korraga, sest olin esimene kord niiii ebakindel endas, aga vahetpole palju kordi teha, peaasi, et on jaksu ikkagi lõpuni minna :) Ja lõpuks kui tehtud on tõesti ikka megaaa tunne!
      Eks need pildid said suht juhuslikult tehtud aga endalegi üllatuseks tulid päris coolid, oleks teadnud, et seal pildistan, oleks midagi coolimat selga pannud :D Aga aitäh! :)

      Delete
  7. Räägi jah, mis draamat sul sõidutundides oli, ise ka praegu arki veel vaja minna, autokool sai läbi just.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui tahad oma kogemusi vm jagada võid mulle facebooki kirjutada ja võin enda omast ka rohkem rääkida ja kuidas lõpuks kõigega siiski hakkama sain. Sõidu tunnid olid tänu sõiduõpetajale ikka päris kohutavad plus see, et keegi mulle punase foori all tagant sisse sõitis, niiet rääkida palju :D

      Delete
  8. Kus sa halva õpetaja otsa sattusid? Mis autokool?

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign