Pages

Wednesday, September 16, 2015

Italy Milan 1

Olime Meelisega 4päeva Itaalias Milanos. Nendest kaks päeva oli meil reaalselt aega ringi vaadata. Üks päev shoppasime ning teine päev vaatasime vaatamisväärsuseid, käisime muuseumis ja kirikus. 
Tervet seda aega filmisin ma pisikese gopro kaameraga(Aitäh Sander). Millest kokku tegime kolm videot ja neid hakkan ma siin siis iga päev järjest avaldama. Tegin esimest korda sellist vlogi ja algul oli nii ebamugav. Ma rääkisin nii vaikselt ja mul oli tunne, et kõik vaatavad kui ma üksi kaamerasse räägin, õnneks aitas mind väga palju ka Meelis ja juba järgmine päev oli kõike palju lihtsam teha ja usun, et teine ja kolmas vlog on tänu sellele ka veidi paremad. Kindlasti võite arvamust avaldada, kas võiksin selliseid asju edasi teha ja kuidas üldse meeldis? :)

10 comments:

  1. Olete nii armsad ja asjalikud kahekesi :)

    ReplyDelete
  2. Nii tore video! Vahva paar olete. :)

    ReplyDelete
  3. Väga hästi kukkus see vlogimine teil kahekesi välja (: Ootan juba järgmiseid!

    ReplyDelete
  4. Niiiii armsad olete ja tuli see vlogimine välja küll. Ootan ka järgmisiii! :)

    ReplyDelete
  5. Nii armas vlog :) :) Kuigi alguses oli rohkem nagu Meelise vlog, kui sinu oma. Aga ootan ka juba järgmisi!
    Olen ka mõelnud, et võiksin siit Hollandist mõned vlogid teha, aga ma ei suuda hakkama saada selle avalikus kohas kaamerasse rääkimisega, eriti üksi, see tundub niiiiii veider!

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :)
      Eks mul algul oligi väga raske harjuda kaamerasse rääkimisega aga kui nägin kui lebolt Meelis seda võttis, siis see andis mullegi julgust juurde ja lõpuks tahtsin ainult ise kaamerat hoida :D Aga usun, et sul samamoodi. Algul on väga ebamugav ja tunne, et kõik vaatavad aga pärast kaob hirm ja sa nagu reaalselt räägiksidki oma armsate blogilugejatega juttu ja kõik muu ununeb :). Usun, et võiksid seda siiski proovida ja see tuleks kindlasti lahe vlog :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign