Pages

Wednesday, May 18, 2016

Boft nüüd Pärnu Keskuses!

Ehk olete tähele pannud Pärnu keskuse kolmandal korrusel üht huvitavat masinat kust saab pilte välja lasta? Tegemist on Boft masinaga kust saab välja lasta pilte oma instagrami kasutaja alt või siis otse telefonist. Ma proovisin mõlemat varianti ja minuarust on tegemist väga laheda masinaga. Esimene kord kui sealt pilte välja lasin mõtlesin kohe, et panen paar pilti magnetiga külmkapi külge. Osad pildid jätsin rahakoti vahele ja plaan on teha ka seina peale piltidest mõnus kogu mida igapäevaselt silmata.
Mis mulle selle masina juures kõige enam meeldib ongi see, et sa saad pildid mega kiirelt kätte. Lihtsalt sisestad oma instagrami konto- valid pildid- maksad- ootad väheke vaadates armsatest kiisudest videot ja juba saadki oma pilte käes hoida :). Hind on väga mõistlik ja mida rohkem pilte võtad seda soodsam see sulle on.
Veel on väga lahe nende piltidega teha sõpradele kingitusi. Kuna just oli ühel mu sõbral sünnipäev, siis kasutasin ka bofti pilte tema kingituse valmistamisel. Kleepisin erinevatele asjadele tema instagramist võetud pilte ja lisasin lihtsalt kingitusele juurde mõned lahedamad hetked mis ta instagramist leidsin. Kingitus tuli tänu nendele piltidele palju lahedam :).
Veel leiab boft masinat Tallinnas Mustamäe Keskusest ning Tartus Tasku Keskusest.
Rohkem infot leiad nende facebook lehelt SIIT ja instagramist SIIT.

Kas olete juba Boft masinat kasutanud? Kuidas meeldis? kui ei, siis kas tuli nüüd plaan proovima minna? :)

10 comments:

  1. Nii äge, olen mõelnud seda katsetada Solarisel, aga ausalt öeldes, seal jõlgub koguaeg mingi sada noort ning ma ei viitsi seal üldse kaua olla :D Oleks mingi hea nurgatagune pleiss, kus saaks seda teha, oleks mul külmkapp täis neid pilte :D (mina ja mu ärevused ikka, jeess)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Marili!
      Solarises pole Boft pildiautomaat. Ei hakka siin teise firma pildiautomaadist rääkima ja räägiksin parem meie omast. Eks võite mõlemat käia proovimas ja siis otsustada kumb rohkem meeldib ;)
      Meie omad, nagu Teele juba mainis, asuvad
      Tallinnas Mustamäe Keskuses
      Tartus Tasku Keskuses
      Pärnu Keskuses

      Kohe kohe oleme avamas paar uut asukohta ja siis veel paar uut asukohta :)
      Kellel veel küsimusi tekib, siis olen meeleldi nõus vastama :)

      Kuna teenus on nii Eestis kui mujal maailmas üsna uus, siis pole jõudnud Instagramis ega Facebookis populaarsust koguda.
      Suvel on plaanis meil igast erinevaid jälgijaid kaasavaid mänge teha. Fotokonkursid jne.
      Seega piltide loosimisi ja muid auhindu on tulemas. Kellele hakkas meeldima, võib hakata meid jälgima Facebookis Bofteesti ja Instagramis @Boft.ee

      Tervitades
      Martin Dorbek

      Delete
    2. Ma kasutaks kohe võimalust ja küsiks hindade kohta ka :) Et palju on 1 v 10 pildi välja laskmine Boft masinaga? Solarise masin on mu arvates suhteliselt kallis, et pidevalt ilmutada kuigi mulle väga meeldib see pisem formaat, mis tundub, et Boft masinal sama.

      Delete
    3. Tere Mirell,

      Boft masinaga saab printida ainult paarisarve pilte. Hinnakiri on järgnev:
      2 eurot 2 pilti
      3 eurot 4 pilti
      4 eurot 6 pilti
      5 eurot 8 pilti
      jne jne
      10 eurot 18 pilti
      20 eurot 38 pilti

      Printimisel kasutame ülikvaliteetset printerit aga siiski sõltub palju, mis aparaadiga pildid on tehtud. Enda iphone 6-ga jäävad pildid küll meeldivalt teravad. Teatavasti võtab Instagram natuke kvaliteeti maha. Paremad jäävad kui telefoniga otse masinale saate. Mis kõige tähtsam, automaadis saab kohapeal ise pilte ka töödelda. Zoomida, teksti lisada, ära võtta ja täissuuruseks teha ja palju muud. Aga seda kõike saate juba ise uurida kui kohapeal Bofti näppima lähete.

      Tervitades
      Martin Dorbek

      Delete
    4. Oi isver, nii tähelepanelik lugeja ma siis olengi :D Aga aitäh Martin väga asjaliku vastuse eest!

      Delete
  2. Oli mul nüüd seda vaja näha :D nüüd pean küll oma rahakotti lukku taha panema et hullumeelselt pilte välja trükkima ei läheks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, mida rohkem võtad, seda kasulikum tegelikult tuleb :D Aga jah, mõne pildi külmkapile või seinale on küll väga lahe panna :)

      Delete
  3. Nii lahe, mõtlesin just, mida see nv kõik Pärnus ära tuleb teha, nüüd jälle üks kindel idee olemas kuhu oma sammud seada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe :D
      Igatahes on meil plaanis see suvi Pärnus ka üks väli asukoht ära proovida. Aga kindlasti tuleb üks masin veel lähiajal Pärnusse ;)
      Aga kuhu? Selle jätame hetkel veel saladuseks :)

      Delete
    2. Jee, super! :) Soovitan ära proovida jaa!

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign