Pages

Tuesday, June 28, 2016

Messy hair x Comfy clothes

 Uuuh, mitu shooti ma viimaselajal teinud olen ja mitteühegagi pole rahul. Tänane pildistamine oli aga eriti mõnus. Sõitsime Meelisega linnast välja ja tegime rahuliku pildistamise. Mingit pinget ei olnud ja pildid tulid nii vabalt välja. Vahel peitubki lihtsuses võlu I guess :).

Shirt- H&M  /  Shorts- H&M  /  Bag- Avon (sister closet)

4 comments:

  1. Hei! Mul on selline.. kummaline/omamoodi küsimus. Mida sa arvad paksudest inimestest? Kas sa vaatad neid kuidagi teistsuguse pilguga? Või kui tüsedam inimene kannab suvel näiteks lühikesi pükse. Kas see on sinu arvates okei? Palun väga vabandust, kui küsisin midagi solvavat! Btw, you look great! I wish, that I have that body! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see on okei. Kui ta ennast mugavalt tunneb siis kandku mis ise soovib. Põhiline ongi, et just ennast mugavalt tunneks ja oleks hea olla.
      Ei vaata kuidagi teise pilguga, inimene on inimene ükskõik milline ta välja näeb. Kunagi ei tea mis sellel inimesel tegelikult on. Kas ta on mingi haiguse tõttu suurem. Võib-olla ta teeb kõvasti trenni ja on juba mitu kilo alla võtnud ja on tubli ja õnnelik. Niiet ei ole mõtet kuidagi kedagi kritiseerida või halva pilguga vaadata, sest sa ei tea kunagi mis seis tal on.

      Aga suur aitäh sulle! :)

      Delete
  2. Nii head pildid ikka! No ega kui ilus modell on ka, siis teisiti ei saakski :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign