Pages

Thursday, January 18, 2018

Cold

Nädalavahetuse veetsime Viljandis. Käisime sisepargis rulaga sõitmas ja veetsime mõnusalt aega. Järgmine päev mõtlesime, et teeks väljas mõned pildid ja pidin ka Marieliga kokku saama aga no see päev oli ikka megaaa külm. Kiiruga sai paar klõpsu tehtud ja juba sõitsimegi Pärnu poole tagasi. 
Juba see nädalavahetus saan ma endale uue kaamera. Lähen täiskaadri peale üle ja saan ka uue objektiivi, niiet te võite ette kujutada, kui mega elevil ma olen. Oi kuidas ma alles hakkan siia uusi pilte postitama :D Ja lisaks sellele, saab selle kaameraga ka paremaid videoid teha. Vaatasin oma  youtube kanalit ka täna ja mõtlesin, et kui nüüd uue kaamera saan, üritan veel mõned videod sinna lisada :) Vähemalt outfit videoid hakkan kindlasti tegema postitustele juurde. Mis te arvate, huvitaksid teid videod ka?


Sweater- New yorker  /  Jeans- Reserved  

2 comments:

  1. Jaaaa outfitivideotele! Sa vist oled kunagi varem ka neid teinud, kuskilt mälusopist mäletan, et need olid nii tuusaks väikeseks täienduseks :)

    x
    Piia
    selfmadeblog.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle :) Jaa, mulle endale ka meeldib kui pisike video on juures ja näeb niiöelda liikuvalt kuidas outfit seljas istub :)

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign